Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα απογίνουν στο νέο κύκλο Νικηφόρος και Κωνσταντής

άγριες-μέλισσες-spoiler-τι-θα-απογίνουν-στο

Με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο επιστρέφουν από Σεπτέμβριο οι Άγριες Μέλισσες και όπως ήδη γνωρίζουμε, στο Διαφάνι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Πρόσωπα έχουν φύγει και άλλα έρχονται, όχι απαραίτητα για καλό. Μεγάλες θα είναι και οι εκπλήξεις, εννοείται και οι ανατροπές που περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό.

Οι ήρωες που έχουν απομείνει βλέπουν τις ζωές τους να παίρνουν άλλο δρόμο. Γι’ άλλους πιο εύκολος και γι’ άλλους δύσκολος με μεγάλα ανηφόρια να τους περιμένουν.

Στη σειρά του ΑΝΤ1 υπάρχουν και δύο χαρακτήρες που το κοινό θέλει να μάθει ποια θα είναι η νέα ζωή τους και τι θα απογίνουν. Ο λόγος, για τον Κωνσταντή και το Νικηφόρο, τα δύο αδέλφια που άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους, και μόνιασαν σαν μια γροθιά.

Κι έτσι, θα επιστρέψουν στο νέο κύκλο… Ενωμένοι! Όπως αναφέρει το MYtv, αρνούνται κάθε επικοινωνία με τον Δούκα και την Μυρσίνη και μόνοι τους θα προσπαθήσουν να ορθοποδήσουν για ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους.

Τα δύο αδέλφια κάνουν μια νέα αρχή θέλοντας να στήσουν ένα νυχτερινό μαγαζί. Δουλεύουν πολύ και προσπαθούν να το χτίσουν όπως το έχουν ονειρευτεί. Αν και θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες, έχουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον και για πρώτη φορά θα τους δούμε ενωμένους.

Η μπουάτ τους θα ανοίξει για τον κόσμο και νέοι ορίζοντες και όνειρα θα ξεπροβάλλουν για τα παιδιά των Σεβαστών, που πια έχουν αποποιηθεί τη θαλπωρή της οικογένειάς τους. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες στις Άγριες Μέλισσες. Η χούντα και η επιβολή των αξιών της δεν θα τους αφήσει ανεπηρέαστους.

Όσα θα συμβούν στο Διαφάνι με τους ανθρώπους που θα σταλούν στην εξορία θα τρομοκρατήσουν τόσο τον Νικηφόρο όσο και τον Κωνσταντή. Εκτός των άλλων, ανησυχούν και για τη Δρόσω και την Ασημίνα. Κανένας από τους δύο δεν έχει ξεχάσει, ούτε ξεπεράσει τις αδελφές Σταμίρη. Νοιάζονται για εκείνες και μαθαίνοντας για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα του Ακύλα Μεγαρίτη θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τις προστατεύσουν.

Σχετικά Άρθρα
Ο Μελέτης αυτομαστιγώνεται και το twitter μιλά για ρεσιτάλ ερμηνείας
Αγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αυτομαστιγώνεται και το twitter μιλά για ρεσιτάλ ερμηνείας
«And Just Like That»: Το νέο τρέιλερ του Sex and the City, μόλις κυκλοφόρησε και μας έλυσε πολλές απορίες!
«And Just Like That»: Το νέο τρέιλερ του Sex and the City, μόλις κυκλοφόρησε και μας έλυσε πολλές απορίες!
Μαρία Τζομπανάκη: Τα spoiler που έδωσε η "Καλλιόπη"
Μαρία Τζομπανάκη: Τα spoiler που έδωσε η “Καλλιόπη
Στέλλα Γκίκα: Δεν πάει το μυαλό σας σε ποια πασίγνωστη σειρά έχουμε δει την παπαδιά του "Σασμού"
Στέλλα Γκίκα: Δεν πάει το μυαλό σας σε ποια πασίγνωστη σειρά έχουμε δει την παπαδιά του “Σασμού”
«Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;» - Ας βάλει κάποιος ένα φρένο στη Μάρα Μεϊμαρίδη!
«Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;» – Ας βάλει κάποιος ένα φρένο στη Μάρα Μεϊμαρίδη!
Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική σκηνή Μυρσίνης - Δούκα έκανε άνω κάτω το Twitter!
Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική σκηνή Μυρσίνης – Δούκα έκανε άνω κάτω το Twitter!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του