Συγκλονίζει η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα: «Πέντε μηνών έγκυος ήθελα να αυτοκτονήσω»

συγκλονίζει-η-μέγκαν-μαρκλ-στην-όπρα

Μία χειμαρρώδη συνέντευξη γεμάτη… βόμβες έδωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Καταρχάς αποκάλυψαν πως το παιδί που περιμένουν – το δεύτερο- είναι κορίτσι, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ εξομολογήθηκε στη γνωστή παρουσιάστρια ότι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνη της είχε τάσεις αυτοκτονίας. Παράλληλα, κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια για ρατσισμό και αυτή, είπαν, ήταν η αιτία που δεν έκαναν τον γιο τους πρίγκιπα, γιατί «ανησυχούσαν για το πόσο μαύρος θα είναι ο Άρτσι».

Διαβάστε επίσης: Μέγκαν Μαρκλ: Το Armani φόρεμα, ο ισχυρός συμβολισμός του και το διαμαντένιο βραχιόλι της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπα Χάρι: Πόσα χρήματα πήρε το ζευγάρι και το αστρονομικό ποσό που έλαβε η εταιρεία της Όπρα

Οι τάσεις αυτοκτονίας

Πιο συγκεκριμένα, περιγράφοντας τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε ενώ ήταν πέντε μηνών έγκυος, η Μέγκαν Μαρκλ τόνισε ότι σκεφτόταν πως «θα ήταν καλύτερα για όλους» το να δώσει τέλος στη ζωή της. «Ήξερα πως αν δεν το είχα πει, θα το είχε κάνει. Απλώς δεν ήθελα να είμαι άλλο ζωντανή. Και αυτή ήταν μια ξεκάθαρη, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη. Και θυμάμαι πως με κρατούσε αγκαλιά (ο Χάρι). Είχα πει ότι χρειαζόμουν να πάω κάπου για βοήθεια. Είπα πως δεν είχε νιώσει έτσι ξανά και χρειαζόμουν να πάω κάπου. Και μου είπαν (σ.σ. από το παλάτι) ότι δεν μπορούσα, ότι δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό», είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Είχε πει, όπως αποκάλυψε, ότι είχε πει στον Χάρι πως «δεν θέλω να ζω άλλο», πως εκείνη την περίοδο που ήταν πέντε μηνών έγκυος στον γιο τους δεν μπορούσε να ζει μόνη της και πως το παλάτι αρνήθηκε να τους βοηθήσει. Αποκάλυψε επίσης ότι αφού εκμυστηρεύτηκε στον Χάρι για τις αυτοκτονικές της τάσεις, την ανάγκασαν να παραβρεθεί σε εκδήλωση στο Royal Albert Hall και οι φωτογραφίες αυτές την «στοιχειώνουν». Είπε επίσης ότι ήρθε σε επαφή με μια από τις πιο καλές φίλες της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Ποτέ δεν έψαξα τον Χάρι μου στο διαδίκτυο»

Στα πρώτα λεπτά της αποκλειστικής συνέντευξής της με την Όπρα Γουίνφρεϊ, η Μέγκαν είπε ότι δεν αναζήτησε πληροφορίες για τον Πρίγκιπα Χάρι πριν παντρευτεί. Ενώ γνώριζε για τους βασιλείς, η συζήτηση για τη μοναρχία δεν ήταν κάτι που έμαθε καθώς μεγάλωσε.

Επίσης υποστήριξε ότι δεν έψαξε στο διαδίκτυο να μάθει ποιος ήταν ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς ό,τι έπρεπε να γνωρίζει, της το είπε ο ίδιος.

Η συνάντηση με την Ελισάβετ

Όταν η Όπρα ρώτησε την Μέγκαν για τη συνάντηση με τη γιαγιά του Χάρι, βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, δήλωσε πως «δεν υπήρχε μεγάλη ανησυχία για τη συνάντηση της με τη βασίλισσα», όμως όταν την ρώτησε ο Χάρι αν ξέρει να υποκλίνεται τότε συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται για ακόμα μια από τις διασημότητες που είχε γνωρίσει στο Λος Αντζελες, οπου μεγάλωσε.

«Προφανώς έκανα μια πολύ βαθιά υπόκλιση – δεν το θυμάμαι», είπε η Μέγκαν. «Ήταν υπέροχο και εύκολο και, ευτυχώς, δεν ήξερα πολλά για την οικογένεια»

Το Megxit

Ο πρίγκιπας Χάρι από την πλευρά του αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, σταμάτησε να δέχεται τις κλήσεις του όταν αποφάσισαν με τη Μέγκαν Μαρκλ να φύγουν από τη βασιλική οικογένεια. Στη δίωρη συνέντευξή τους, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσαν ότι είχαν αρχίσει να οργανώνουν το Megxit, την αποχώρησή τους από τη Βρετανία και τη βασιλική οικογένεια μόλις έξι μήνες μετά τον γάμο τους. Η δούκισσα του Σάσεξ παρομοίασε την παραμονή της στο παλάτι του Κένσινγκτον με το locκdown που επικρατεί παγκοσμίως εξαιτίας του κορωνοϊού.

Το δεύτερο παιδί και ο φόβος για το χρώμα του Άρτσι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψαν ότι το καλοκαίρι θα αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους και θα είναι κοριτσάκι.

Η δούκισσα του Σάσεξ κατηγόρησε το παλάτι για ρατσισμό, υποστηρίζοντας (χωρίς να τον κατονομάσει) πως μέλος της βασιλικής οικογένειας της είπε ότι ο Άρτσι (ο γιος τους) δεν θα γινόταν πρίγκιπας γιατί η οικογένεια φοβόταν πόσο μαύρος θα ήταν! Οταν μάλιστα ακόμα ήταν έγκυος στον Αρτσι της ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι ο νέος πρίγκιπας δεν είχε κρατική προστασία και ασσφάλεια. Για αυτό και αποφασίσαμε να μην πάρει τελικά πριγκιπικό τίτλο, καθώς όσο περισσότερους τίτλους έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια χρειάζεται

Κι ο Χάρι κατηγόρησε την οικογένειά του για ρατσισμό, είπε ότι δεν στάθηκαν στη Μέγκαν όταν εκείνη ήρθε αντιμέτωπη με ρατσιστικές συμπεριφορές. Σύμφωνα με τον Χάρι, η βασιλική οικογένεια του έκοψε την οικονομική βοήθεια στις αρχές του 2020.

Για το θέμα του ρατσισμού σε σχετική ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος παραδέχθηκε πως έγινε συζήτηση στο παλάτι και πως ήταν σοκαρισμένος μετά από αυτή. “Θα μας πεις το ερώτημα;”, τον ρωτά η Όπρα. “Όχι, δεν νιώθω άνετα να το συζητήσω δημόσια” λέει και τονίζει πως εκτός από το ερώτημα του… πως θα μοιάζουν τα παιδιά, ο πρίγκιπας Χάρι λέει ότι υπήρχαν εξαρχής σημάδια ότι όλο αυτό (ο γάμος τους και η σχέση τους με το παλάτι) θα ήταν πολύ δύσκολο.

Στο ερώτημα της Όπρα Γουίνφρι αν τους είχαν ζητήσει να μείνουν, θα το είχαν κάνει; “Ναι, χωρίς αμφιβολία” απάντησαν και οι δυο.

Αν ζούσε η Νταϊάνα θα ήταν πολύ θυμωμένη…

Σε ερώτηση της Όπρα για το πως θα αντιδρούσε η πριγκίπισα Νταϊάνα σε όλο αυτό, στην αποχώρηση από την οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε πως «Η μητέρα μου θα ήταν πολύ θυμωμένη με τις εξελίξεις. Σίγουρα θα είχε πέρει το μέρος μας. Νιώθω την παρουσία της σε όλες μου τις κινήσεις. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί με την συζυγό μου και απαντάμε ενωμένοι στις ερωτήσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ήταν για εκείνη που αντιμετώπισε μόνο της όλα αυτά που έζησε. Ηταν σκληρό για μας αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλον»

Αποκάλυψε ότι πλέον μιλάει με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο αν και παραδέχτηκε ότι είναι πολύ απογοητευμένος από τη στάση γιατί «είχε περάσει κι εκείνος τα ίδια» αλλά «υπάρχει πολύς πόνος για ό,τι έγινε. Και θα συνεχίσω να έχω προτεραιότητα να προσπαθήσω να γιατρέψω αυτή τη σχέση».

Η σχέση με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ

Σε αυτο το σημείο η Όπρα τον ρωτάει για τον αδερφό του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σχέση τους. «Αγαπώ πολύ τον αδερφό μου, τον λατρεύω παρά τις φήμες και τις κακοήθειες για καυγάδες και πόλεμο μεταξύ μας. Σήμερα βρισκόμαστε σε απάσταση, αλλά πιστεύω ότι όλα τα γιατρεύει ο χρόνος». Με τον πατέρα μου ξαναμιλάμε μετά το επεισόδιο που δεν απαντούσε στις κλήσεις μου, την εποχή της αποχώρησής μας από το Παλάτι».

Πηγή Daily Mail

Σχετικά Άρθρα
%ce%be%cf%8d%cf%80%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%bd%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%82-%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%8a%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%bc0
Ξύπνησαν μνήμες Νταϊάνας- Συντετριμμένοι Πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι πίσω από το φέρετρο του παππού τους
%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7-showbiz-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%810
«Βόμβα» στη showbiz: Χώρισαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik;
%ce%b7-%ce%b5%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b3%cf%81%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%81%ce%b7-%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b1%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf0
Η ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου που σόκαρε τη Μαρία Μπακατώρου – Η απάντηση της παρουσιάστριας
%ce%b7-%cf%83%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%b7%cf%82-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d0
Η σπάνια εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου – Ποζάρει στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα στο σπίτι της
celebrity-game-night-%ce%b7-%ce%b2%ce%af%ce%ba%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%ba%ce%bb%ce%b5%cf%88%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%820
Celebrity Game Night: Η Βίκυ Σταυροπούλου “έκλεψε” τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα – Οι νέοι καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη
%ce%be%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%b7-%ce%b9%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%ad%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b6%cf%89-%ce%bc%ce%b50
Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου: «Τρομάζω με “ανθρώπους” που δεν έχουν ούτε ζώα ούτε.. ζωή»

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του