Μήνυμα συμπαράστασης από την Τζούλιαν Μουρ στη μητέρα του ομογενή Τηλέμαχου Ορφανού

μήνυμα-συμπαράστασης-από-την-τζούλια

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Julianne Moore, ενεργή ακτιβίστρια, ένιωσε να συγκλονίζεται από το μακελειό που έγινε στην Καλιφόρνια και στην περιοχή Thousand Oaks με 13 νεκρούς την περασμένη εβδομάδα.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Julianne Moore έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης στην μητέρα του ομογενή Τηλέμαχου Ορφανού, Σούζαν που θρηνεί για την απώλεια του παιδιού της.

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Η Julianne Moore ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον γιο της Καλ όταν ήταν 1,5 έτους και έγραψε: «Σκέφτομαι συνέχεια την Σούζαν Ορφανού και τον γιό της Τηλέμαχο που είχε καταφέρει να επιβιώσει από το μακελειό στο Λα Βέγκας αλλά σκοτώθηκε στο Thousand Oaks. Φανταστείτε την θλίψη της και την θλίψη τόσων ανθρώπων που έχασαν τους αγαπημένους τους εξαιτίας της ένοπλης βίας. Δεν θα σταματήσω να μάχομαι για εκείνους μέχρι να υπάρξει αληθινή αλλαγή στην χώρα μας», έγραψε η Τζούλιαν Μουρ.

Σχετικά Άρθρα
Άννα Φόνσου: "Έχω μεγάλο ερωτικό βίο και θα έχετε πολλά χρόνια να ασχολείστε, όταν πεθάνω"
Άννα Φόνσου: “Έχω μεγάλο ερωτικό βίο και θα έχετε πολλά χρόνια να ασχολείστε, όταν πεθάνω”
Η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε ότι υποφέρει από κατάθλιψη - «Ήξερα ότι με γουστάρουν, αλλά δεν με θεωρούσα όμορφη»
Η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε ότι υποφέρει από κατάθλιψη – «Ήξερα ότι με γουστάρουν, αλλά δεν με θεωρούσα όμορφη»
Η Ρίτα Γουίλσον τραγουδά... Κόκοτα στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο δεξίωσης για την 25η Μαρτίου! (δείτε το βίντεο)
Η Ρίτα Γουίλσον τραγουδά… Κόκοτα στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο δεξίωσης για την 25η Μαρτίου! (δείτε το βίντεο)
Βασίλης Καρράς: Ο γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει στην πολιτική - Πού θα είναι υποψήφιος
Βασίλης Καρράς: Ο γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει στην πολιτική – Πού θα είναι υποψήφιος
Γκουίνεθ Πάλτροου: Σε εξέλιξη η δίκη που μπορεί να βάλει τέλος και στην καριέρα της - «Χάσαμε μισή μέρα σκι», η φράση που εξόργισε
Γκουίνεθ Πάλτροου: Σε εξέλιξη η δίκη που μπορεί να βάλει τέλος και στην καριέρα της – «Χάσαμε μισή μέρα σκι», η φράση που εξόργισε
Έλενα Παπαρίζου για άφυλα παιδιά: Η επιλογή των λέξεών μου ήταν αναίσθητη και ακατάλληλη
Έλενα Παπαρίζου για άφυλα παιδιά: Η επιλογή των λέξεών μου ήταν αναίσθητη και ακατάλληλη

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του