Η στιγμή που όλες οι μητέρες αναγκάζονται να αποχωριστούν το παιδί τους για να ανοίξει τα φτερά του και να χαράξει τη δική του πορεία στη ζωή έφτασε και για τη Μιμή Ντενίση. Η 18χρονη πλέον Μαριτίνα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να φύγει για σπουδές στο εξωτερικό.
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε ότι η κόρη της φεύγει για Κύπρο, ενώ ευχήθηκε και σε όλα τα παιδιά που τώρα κάνουν μία νέα αρχή με τις σπουδές τους.
«Κύπρος λοιπόν για την Μαριτίνα που αποφάσισε να σπουδάσει εκεί. Business με ειδίκευση στον Τουρισμό που δεν υπάρχει σε πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα. Κι ας είναι η βαριά βιομηχανία μας. Δική της η απόφαση καθώς πιστεύω πως τα παιδιά πρέπει να διαλέγουν μόνα τον δρόμο τους. Ξέρω πως θα δυσκολευτεί μόνη της στην αρχή μα θα τα καταφέρει. Όπως κι εγώ που θα βλέπω άδειο το δωμάτιο της, αλλά οι μανάδες πρέπει να σκέφτονται τα παιδιά τους όχι τον εαυτό τους! Εύχομαι καλή αρχή σε όλα τα παιδιά μας που ξεκινούν τώρα σπουδές και καλά κουράγια στους γονείς».
Google News