Η Μέγκαν Μαρκλ δεν παίζεται – Έδωσε “λίστα” στους γείτονές της με όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνουν

η-μέγκαν-μαρκλ-δεν-παίζεται-έδωσε-λ

Μάλλον η Μέγκαν το έβαλε σκοπό της να προκαλέσει νευρικό κλονισμό στους νέους της γείτονες με την αλλαζονική συμπεριφορά της.

Η Μέγκαν Μαρκλ αφού μετακόμισε μόλις πριν λίγους μήνες στο Φρόγκμορ Κότατζ εντός των τειχών του κάστρου Γουίνδσορ, έκανε ανακαίνιση 3 εκατ. λιρών, προξενώντας πολλές αντιδράσεις στην κοινή γνώμη.

Τελευταίως, μάλιστα, προκάλεσε ακόμη περισσότερο με τη συμπεριφορά της απέναντι στους γείτονές τους, δίνοντάς τους μια λίστα με «do» και «dont’s» που εν μέρει προκαλούν γέλια και εν μέρει οργή.

Τι περιλαμβάνει η λίστα

Η συγκεκριμένη λίστα δόθηκε στους γείτονες της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, σε συνεδρίαση των κατοίκων της περιοχής που ζουν κοντά στο Φρόγκμορ Κότατζ, από ένα «καλοπροαίρετο» μέλος του βασιλικού προσωπικού. Μεταξύ αυτών απαγορεύεται να συνομιλούν με το βασιλικό ζευγάρι ή να ζητούν να δουν τον γιό τους, Άρτσι, που γεννήθηκε πριν από 2,5 μήνες. Επίσης, απαγορεύεται να τους λένε πως προτίθενται να κάνουν babysitting στο μωρό τους ή να χαϊδεύουν τα σκυλιά τους.

Το νέο σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, το Φρόγκμορ Κότατζ

Να σημειωθεί πως στους κατοίκους της περιοχής περιλαμβάνονται και πολλά μέλη του βασιλικού προσωπικού, αξιωματούχοι που ζουν σε σπίτια του κάστρου Γουίνδσορ αλλά και υπάλληλοι της Crown Estate. Βέβαια, το παλάτι προσπάθησε να τα μαζέψει με μια πηγή να λέει: «Ένα καλοπροαίρετο μέλος του προσωπικού προσέφερε κάποιες συμβουλές σε μια κοινοτική συνάντηση. Ούτε το ζευγάρι ούτε το νοικοκυριό τους δεν έκαναν ποτέ τέτοια λίστα».

Ένας ντόπιος κάτοικος της περιοχής, δήλωσε στην Sun: «Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο υπερβολικό» ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Είναι απίστευτο. Δεν ακούσαμε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Όλοι όσοι ζουν στο κτήμα εργάζονται για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ξέρουν πώς να φέρονται με σεβασμό. Δεν μας έχουν πει ποτέ πώς να συμπεριφερόμαστε στην βασίλισσα Ελισάβετ. Αντιθέτως, χαίρεται πολύ όταν την χαιρετάμε».

%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bb-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ad%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b5-%ce%bb0

Οι απαγορεύσεις

Οι κάτοικοι έχουν προειδοποιηθεί επίσης να αποφεύγουν να χαϊδεύουν τα δύο σκυλιά της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι ακόμη κι αν αυτά πάνε προς το μέρος τους. Θα πρέπει επίσης να μην ζητάνε να τα πηγαίνουν βόλτα ή να κάνουν προσφορές για babysitting του Άρτσι και να μην στέλνουν τίποτα με το ταχυδρομείο του Φρόγκμορ Κότατζ.

Η γνώστης επί των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας Ίνγκριντ Σιούαρντ, δήλωσε στην Sun: «Είναι τρελές οι απαιτήσεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι για την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής. Και είναι περίεργο γιατί πρόκειται απλά για καλούς τρόπους όταν θέλεις να προσελκύσεις τον συνομιλητή σου με έναν ευχάριστο τρόπο. Είναι πολύ συνηθισμένο πράγμα στην Βρετανία να λέει κάποιος ‘καλημέρα’ και να χαϊδεύει τον σκύλο του γείτονα. Η βασίλισσα πάντα μιλάει με τους γείτονες και πίνει ακόμη και τσάι μαζί τους όταν βρίσκεται στο κτήμα καθώς είναι πολύ φιλική μαζί τους. Το να ‘μην χαϊδεύετε τα σκυλιά’ είναι ιδιαίτερα περίεργο. Ίσως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι να μην θέλουν να τους πλησιάζουν άνθρωποι και να χρησιμοποιούν τα σκυλιά τους ως δικαιολογία για να μιλήσουν μαζί τους. Και φυσικά ο σκύλος χωρίς όνομα διατηρεί την ιδιωτικότητά του καθώς δεν μας λένε το όνομά του».

%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bb-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ad%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b5-%ce%bb2

Έξαλλοι οι Βρετανοί με την Μέγκαν Μαρκλ

Να σημειωθεί πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το όνομα του μαύρου λαμπραντόρ που υιοθέτησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο για να κάνει συντροφιά στον Γκάι, τον σκύλο που έφερε μαζί της η δούκισσα του Σάσεξ μετακομίζοντας από τον Καναδά.

Το ζευγάρι προκάλεσε οργή με την απόφασή του να κάνει ιδιωτικά την βάπτιση του μικρού Άρτσι.

Το βασιλικό ζευγάρι πάντως, έχει κάνει έξαλλους τους Βρετανούς με τα καπρίτσια τους, όσον αφορά στην επιμονή τους για την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής.

Συγκεκριμένα, αφού ανάγκασαν τους φορολογούμενους να πληρώσουν 3 εκατομμύρια λίρες για την ανακαίνιση του νέου τους σπιτιού, έκαναν ιδιωτικά την βάπτιση του γιου τους, και αρνήθηκαν να δώσουν στην δημοσιότητα τα ονόματα των νονών τους, με αποτέλεσμα οι Βρετανοί να φωνάζουν έξαλλοι «Δείξτε μας το μωρό».

%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bb-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ad%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b5-%ce%bb4

Η στάση του παλατιού

Πάντως, εκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ προσπάθησε να τα μαζέψει λέγοντας: «Ο δούκας και η δούκισσα δεν γνώριζαν τίποτα γι’ αυτή την ενημέρωση και δεν έχουν καμία συμμετοχή στο περιεχόμενο της λίστας. Επρόκειτο για μια ενημέρωση σε μια μικρή τοπική κοινότητα για το πώς να καλωσορίσει τους νέους κατοίκους και να τους βοηθήσει για το πώς πρέπει να φερθούν σε μια πιθανή συνάντηση. Δεν υπήρξε καμία επιστολή. Η συζήτηση διεξήχθη από έναν τοπικό διευθυντή και οι κάτοικοι την αποδέχτηκαν πολύ καλά».

Το παλάτι φυσικά διέψευσε την είδηση λέγοντας πως δεν συνέταξε ποτέ καμία λίστα με απαγορεύσεις το βασιλικό ζευγάρι

Μια βασιλική πηγή δήλωσε πως η συνάντηση έγινε τον Φεβρουάριο, περίπου δύο μήνες πριν την μετακόμιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Και πρόσθεσε: «Οι συνελεύσεις των κατοίκων είναι συνηθισμένες και γίνονται για να ενημερώνονται για εργασίες κατασκευής ή για διάφορα γεγονότα – δεν ήταν μια συνέλευση με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το νέο ζευγάρι, απλά ήταν ένα θέμα μεταξύ άλλων, που συζητήθηκε. Και κυρίως, το βασιλικό ζευγάρι δεν ήταν αυτό που συνέταξε την λίστα και δεν ζήτησε να γίνει κάτι από αυτά – δεν συμμετείχαν καθόλου σε αυτή και δεν ήξεραν καν ότι υπήρξε τέτοια λίστα».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα
Οι πληροφορίες είναι έγκυρες: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος
Οι πληροφορίες είναι έγκυρες: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος
Δείτε πώς γιορτάζει τα γενέθλιά της η Βίκυ Καγιά - Αποκαλύπτοντας την ηλικία της
Δείτε πώς γιορτάζει τα γενέθλιά της η Βίκυ Καγιά – Αποκαλύπτοντας την ηλικία της
Εκτάκτως στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο Πέτρος Φιλιππίδης - Δεν θα παραστεί στη δική του
Εκτάκτως στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο Πέτρος Φιλιππίδης – Δεν θα παραστεί στη δική του
H Γιούλικα Σκαφιδά τα ξημερώματα στο νοσοκομείο
H Γιούλικα Σκαφιδά τα ξημερώματα στο νοσοκομείο
Επικός Μάριος Αθανασίου όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte και τη Μαρία Σολωμού: "Είναι καλό παιδί;"
Επικός Μάριος Αθανασίου όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte και τη Μαρία Σολωμού: “Είναι καλό παιδί;”
Ξύλο στα Mad Awards: Η τραυματισμένη Ρούλα Κορομηλά, ο τρομοκρατημένος από το όπλο Ξιαρχό, ο έξαλλος Βουρλιώτης
Ξύλο στα Mad Awards: Η τραυματισμένη Ρούλα, ο τρομοκρατημένος από το όπλο Ξιαρχό, ο έξαλλος Βουρλιώτης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του