Η επίθεση της Κίρα Νάιτλι στην Κέιτ Μίντλετον για την τέλεια εμφάνιση μετά τη γέννα

η-επίθεση-της-κίρα-νάιτλι-στην-κέιτ-μίν

Με αφορμή το άρθρο της με τίτλο «Το αδύναμο φύλο» που συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο «Οι φεμινίστριες δεν φορούν ροζ (και άλλα ψέματα)», η ηθοποιός Κίρα Νάιτλι εξαπολύει επίθεση κατά της Κέιτ Μίντλετον με αφορμή την τέλεια εμφάνισή της λίγες μόλις ώρες αφότου γέννησε την πριγκίπισσα Σάρλοτ το 2015.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε ανοιχτά για τη δική της εμπειρία από τη γέννηση του πρώτου παιδιού της: «Ο κόλπος μου χωρίστηκε. Βγήκες έξω με τα μάτια σου ανοιχτά. Τα χέρια ψηλά στον αέρα. Ουρλιάζοντας. Σε έβαλαν πάνω μου, καλυμμένη με αίμα και το κεφάλι παραμορφωμένο από την προσπάθεια εξόδου από τον κόλπο μου. Η καρδιά σου χτυπούσε κι εσύ ούρλιαζες».

%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%af%cf%81%ce%b1-%ce%bd%ce%ac%ce%b9%cf%84%ce%bb%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%ad%ce%b9%cf%84-%ce%bc%ce%af%ce%bd0

Επιπλέον, σημειώνει ότι οι εμφανίσεις της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έξω από το μαιευτήριο, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη γέννηση των παιδιών της, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το πώς ένιωσε εκείνη στην ίδια κατάσταση. «Η Κέιτ ήταν έξω από το νοσοκομείο επτά ώρες μετά, με το πρόσωπό της φτιαγμένο και ψηλά τακούνια. Ήταν το πρόσωπο που ο κόσμος ήθελε να δει».

%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%af%cf%81%ce%b1-%ce%bd%ce%ac%ce%b9%cf%84%ce%bb%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%ad%ce%b9%cf%84-%ce%bc%ce%af%ce%bd2

Η κόρη της Κίρα Νάιτλι γεννήθηκε το 2015, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ. Περιγράφοντας τα συναισθήματά της μετά τον τοκετό, η ηθοποιός επισημαίνει ότι η φανταχτερή εικόνα της Κέιτ Μίντλετον στέλνει ένα μη ρεαλιστικό πρότυπο στις γυναίκες:

«Κρύψτε. Κρύψτε τον πόνο μας, το σώμα μας που ανοίγει, τα στήθη μας που βγάζουν γάλα, τις ορμόνες μας που μαίνονται. Να δείχνεις όμορφη. Να δείχνεις κομψή, μην δείχνεις τη μάχη που έδωσες, Κέιτ. Επτά ώρες μετά τη μάχη σου με τη ζωή και τον θάνατο, επτά ώρες αφότου το σώμα σου άνοιξε και μια ζωή που ουρλιάζει, βγαίνει έξω. Μην το δείχνεις. Μην το πεις. Στάσου εκεί με το κοριτσάκι σου και φωτογραφήσου για ένα μάτσο άνδρες φωτογράφους».

Σχετικά Άρθρα
Άννα Φόνσου: "Έχω μεγάλο ερωτικό βίο και θα έχετε πολλά χρόνια να ασχολείστε, όταν πεθάνω"
Άννα Φόνσου: “Έχω μεγάλο ερωτικό βίο και θα έχετε πολλά χρόνια να ασχολείστε, όταν πεθάνω”
Η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε ότι υποφέρει από κατάθλιψη - «Ήξερα ότι με γουστάρουν, αλλά δεν με θεωρούσα όμορφη»
Η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε ότι υποφέρει από κατάθλιψη – «Ήξερα ότι με γουστάρουν, αλλά δεν με θεωρούσα όμορφη»
Η Ρίτα Γουίλσον τραγουδά... Κόκοτα στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο δεξίωσης για την 25η Μαρτίου! (δείτε το βίντεο)
Η Ρίτα Γουίλσον τραγουδά… Κόκοτα στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο δεξίωσης για την 25η Μαρτίου! (δείτε το βίντεο)
Βασίλης Καρράς: Ο γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει στην πολιτική - Πού θα είναι υποψήφιος
Βασίλης Καρράς: Ο γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει στην πολιτική – Πού θα είναι υποψήφιος
Γκουίνεθ Πάλτροου: Σε εξέλιξη η δίκη που μπορεί να βάλει τέλος και στην καριέρα της - «Χάσαμε μισή μέρα σκι», η φράση που εξόργισε
Γκουίνεθ Πάλτροου: Σε εξέλιξη η δίκη που μπορεί να βάλει τέλος και στην καριέρα της – «Χάσαμε μισή μέρα σκι», η φράση που εξόργισε
Έλενα Παπαρίζου για άφυλα παιδιά: Η επιλογή των λέξεών μου ήταν αναίσθητη και ακατάλληλη
Έλενα Παπαρίζου για άφυλα παιδιά: Η επιλογή των λέξεών μου ήταν αναίσθητη και ακατάλληλη

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του