Με αφορμή τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου με τον νέο αγαπημένο της, οι διαδικτυακοί φίλοι της έσπευσαν να… στάξουν φαρμάκι για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στο ζευγάρι. Η παρουσιάστρια είναι μεγαλύτερη κατά 6 χρόνια από τον Νάσο Αναστασόπουλο, γεγονός που προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων.
Ο διάλογος «φούντωσε» όταν μια ακόλουθος της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε: «Ότι και καλά αυτό το αμούστακο θα σε παντρευτεί και δεν θα σε παρατήσει για καμία της ηλικίας του μετά από μερικά κρεβάτια», έγραψε με κάποια άλλη να απαντά: «Την Ελεονώρα Μελέτη πώς την παντρεύτηκε ο πιτσιρικάς; Δεν κατάλαβα… Γιατί όχι και αυτός; Λίγη θα του πέσει;».
Η Ελεονώρα Μελέτη που δεν μασάει τα λόγια της πήρε θέση απαντώντας: «Άκου κουκλίτσα… αν ο άντρας μου είναι πιτσιρικάς που τον περνάω 4 χρόνια, τότε και μένα με λες τεκνό. Από την άλλη ο πιτσιρικάς με παντρεύτηκε γιατί αγαπηθήκαμε. Και γιατί πίστεψε με διαθέτω πολύ δυνατό πακέτο που μόνο ένας σαν τον άντρα μου θα μπορούσε να διαχειριστεί. Μακάρι το Κατερινάκι να βρει αυτό που της αξίζει και γιατί όχι να είναι είτε ο συγκεκριμένος είτε κάποιος άλλος, έστω και μικρότερος».
Google News