Μία αναδρομή στο παρελθόν, στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ για το «Έχω Κλάψει» του Χρήστου Κυριαζή, όπου και πρωταγωνιστούσε, έκανε η Βάνα Μπάρμπα, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
«Τα γυρίσματα έγιναν στο Ζεφύρι, σε κάτι μικρά σπιτάκια, με τους τσιγγάνους να είναι πολύ χαρούμενοι που κάτι γινόταν στα σπίτια αυτά. Όταν μου έβαλε ο Χρήστος Κυριαζής να ακούσω το “Έχω κλάψει” στην αρχή δεν μου άρεσε. Μου λέει “άστο, εσύ δεν ξέρεις”. Στο γύρισμα δεν ακούστηκε ούτε ένα στοπ. Έχει πάρει μια ροή, χορεύουν οι τσιγγάνοι, ήταν η φωτιά στο κέντρο και γίναμε όλοι ένα. Δεν ήταν τίποτα στυλιζαρισμένο», σημείωσε η ηθοποιός.
«Ο Χρήστος, εκεί ψηλά που είναι, δεν μπορεί να μας γράψει τραγούδια, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ το πως γυρίστηκε αυτό το βίντεο κλιπ. Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για μένα και είναι μεγάλη τιμή μου. Συγκινούμαι κάθε φορά που το ακούω και πάντα το ακούω με μια τρυφερότητα», τόνισε.
Διαβάστε επίσης:
Οι «Γυναίκες on the rocks» αποκαλύπτουν ανομολόγητα συναισθήματα και ιστορίες σκοτεινές
Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του
Google News