Βάνα Μπάρμπα σε Φαίη Σκορδά: “Εσύ έκανες έναν γάμο που έπρεπε να φορέσεις το νυφικό για να είσαι πριγκίπισσα. Εγώ δεν το έκανα ποτέ”

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό, ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την καλεσμένη της Βάνα Μπάρμπα. Τα “αίματα” – κατά κάποιο τρόπο – άναψαν όταν η κουβέντα πήγε στο #metoo και στις δηλώσεις που είχε κάνει η ηθοποιός και είχαν συζητηθεί. Η κουβέντα κράτησε αρκετά λεπτά, ενώ κάποια στιγμή ο διάλογος που είχαν η Φαίη Σκορδά με τη Βάνα Μπάρμπα ήταν έντονος και με ιδιαίτερες προσωπικές αναφορές…

Βάνα Μπάρμπα σε Φαίη Σκορδά: Εσύ έκανες έναν γάμο που έπρεπε να φορέσεις το νυφικό για να είσαι πριγκίπισσα

Ο διάλογος ανάμεσα στις δύο γυναίκες, είχε ως εξής:

Βάνα: Μη φτάσουμε και στην αντίπερα όχθη να είναι αντίπαλο το αρσενικό στο θηλυκό. Έχουμε ανάγκη τα αρσενικά και τα αρσενικά εμάς.

Φαίη: Ναι αλλά όλη αυτή η κουβέντα γίνεται επειδή η κοινωνία εκπαιδεύει έναν άντρα με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Βάνα: Η μητέρα τον εκπαιδεύει, εσύ σαν μητέρα έχεις την εξουσία, άσε την κοινωνία. Από εμάς ξεκινάει γλυκιά μου. Εσύ τα παιδιά σου αν τα μάθεις αύριο ότι είσαι ο πρίγκιπας του παραμυθιού.

Φαίη: Δεν θα τα μάθω, όπως δεν με έμαθε η μητέρα μου να έχω ανάγκη από έναν άντρα και πώς θα μου φερθεί ο άντρας για να είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου. Δηλαδή, θα περιμένω από έναν άντρα να με φλερτάρει για να μην είμαι μόνη μου; Αν θέλω βγαίνω και μόνη μου, αν θέλω βγαίνω και με γυναίκες και δεν έχω ανάγκη κανέναν άντρα να αυτοπροσδιοριστώ. Έτσι με έμαθε η μαμά μου.

Γιώργος: Επί σειρά ετών οι μανάδες μεγάλωναν τα κορίτσια λέγοντάς τους ότι θα βρεις τον πρίγκιπα.

Φαίη: Μα όλα τα παραμύθια έτσι ήταν.

Βάνα: Γλυκιά μου ναι, αλλά το λες και σε μια γυναίκα, δηλαδή… Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό. Το κάνεις σε μένα αυτό; Μια γυναίκα που δεν παντρεύτηκα, έκανα παιδί χωρίς γάμο; Εσύ έκανες κι ένα γάμο που έπρεπε να φορέσεις το νυφικό για να είσαι πριγκίπισσα. Εγώ δεν το έκανα ποτέ. Είμαι η γυναίκα η αυτόνομη, η ανεξάρτητη. Το λες σε μένα αυτό, σαν να μου λες εγώ δεν έχω την ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ από έναν άντρα. Μα έκανες! Και γάμο έκανες να προσδιοριστείς και όλα.

Βάνα Μπάρμπα: Αν είχα γιο, θα τον είχα καταστρέψει

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, η Βάνα Μπάρμπα παραδέχτηκε πως αν είχε γιο, θα τον είχε… καταστρέψει. Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε, θα του έκανε όλα τα χατίρια, θα τον μεγάλωνε σαν πρίγκιπα και ουσιαστικά θα τον ευνούχιζε. Με αυτό τον τρόπο ήθελε να τονίσει πως οι μητέρες ευθύνονται πώς μεγαλώνουν τους γιους τους και όχι η κοινωνία.

“Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κρύβεται… Ευτυχώς ο Θεός μού έδωσε κόρη. Θα ήμουν μία μητέρα που θα τον έκανα νάρκισσο και θα ήταν με πλήρη ασέβεια στις γυναίκες…”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Έξαλλη η Μαίρη Μπάρκουλη με τη Δέσποινα Βανδή: “Σταματήστε να τραμπουκίζετε το παιδί μου”

Κατερίνα Καινούργιου vs Μπέτυ Μαγγίρα: “Δεν έχω λόγια για αυτή την μικροπρέπεια… Πόσο χυδαίο”

Ο Ορφέας Αυγουστίδης υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την σύντροφό του – Το αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη

Σχετικά Άρθρα
%ce%ba%ce%ac%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b6%ce%bf%ce%bd%ce%ad%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%85-%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%b1-%ce%b10
Κάηκε η μεζονέτα του Γιώργου Λιάγκα: “Ακούστηκε ένα μπαμ…”
Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίζει τα σημάδια στο σώμα της από τη μάχη με τον καρκίνο - Η πιο δυνατή εικόνα!
Η Μαρία Μενούνος έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της
Στο νοσοκομείο η Έλλη Κοκκίνου - Η φωτογραφία και το μήνυμά της
Στο νοσοκομείο η Έλλη Κοκκίνου – Η φωτογραφία και το μήνυμά της
20 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του, Γιάννη
20 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του, Γιάννη
«Ήμουν το ταμείο της οικογένειας»: Η εξομολόγηση της Πηγής Δεβετζή για το διαζύγιό της
«Ήμουν το ταμείο της οικογένειας»: Η εξομολόγηση της Πηγής Δεβετζή για το διαζύγιό της
Νίκος Γαλανός: Οι δύο άγνωστοι γάμοι του - Γιατί δεν μιλά ποτέ για αυτούς
Νίκος Γαλανός: Οι δύο άγνωστοι γάμοι του – Γιατί δεν μιλά ποτέ για αυτούς

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του