Gossip

Ο Γιώργος Τσαλίκης το παραδέχεται: Δύο φορές τον χρόνο κάνει μπότοξ!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία με τη γυναίκα του, Δώρα Δημητροπούλου, τη σχέση με τα παιδιά του αλλά και πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media,ενώ αποκάλυψε πως κάνει μπότοξ.

Για τη γνωριμία με τη γυναίκα του, είπε: «Ήμασταν σε ένα κλαμπ και όταν της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί, πίναμε ένα ποτό και έπεσε στάχτη και έπεσε σε κώμα. Η πρώτη στιγμή που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί είναι η στιγμή που πήγε να πεθάνει, της έπεσαν οι σφυγμοί, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την έβαλαν στην εντατική, της έκαναν πλύση στομάχου και εγώ από την αγωνία μου της έτριβα το χέρι, της έκανα έγκαυμα τριβής, μάτωσε και το σημάδι είχε μείνει για χρόνια. Από τότε μένουμε μαζί».

Η σχέση του με τη σύζυγό του

Και πρόσθεσε: «Όλοι στην αρχή της καριέρας μου, μου είχαν πει να μη δείξω τη σχέση μου με τη Δώρα γιατί δεν θα μου κάνει καλό. Τους είπα ότι μας δένουν πολλά και θα την παντρευτώ και μου είπαν ότι τους είχα ξενερώσει όλους και θα είχα τελειώσει. Πήγα κόντρα σε όλους. Τώρα που κάνω ένα μικρό rewind για να δω αν λέω τα ίδια με τώρα, από τότε προτίμησα να ζήσω μια αληθινή ζωή. Μου φαίνεται αστείο να ξενερώσω τους θαυμαστές. Δεν μου έκανε κακό και δεν με ένοιαζε κιόλας. Δεν θα παραμερίσω έναν άνθρωπο για να κάνω καριέρα με τα δεδομένα των άλλων. Εγώ δεν θα ήμουν καλά μέσα μου. Ήθελα πολύ να κάνω παιδί. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν προέκυψε».

Για τα τρία του παιδιά είπε: «Τα παιδιά μου είναι τρία πολύ καλά παιδιά, που έχουμε μια ωραία σχέση και περνάμε καλά! Έχασα πράγματα από το μεγάλωμά τους αλλά έχω λύσει τα ενοχικά μου. Ένα βράδυ που έλειπε η Δώρα με τα παιδιά, ξάπλωσα στα κρεβάτια τους για να δω το σπίτι από τα δικά τους μάτια. Πλάνταξα στο κλάμα!».

Η αποκάλυψη για τα μπότοξ

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε επίσης στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media αλλά και την αντίδραση του σε αυτά. «Προσωπικά πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, άλλος μπορεί να πει ότι πιστεύω σε μια συχνότητα, η οποία βασίζεται στο ότι τη ζωή μου την ορίζω εγώ και ζω στη ζωή μου αυτά που σκέφτομαι και νιώθω. Όταν είμαι σε αυτή τη συχνότητα γίνονται πράγματα στη ζωή μου και νιώθω ανανεωμένος και καλά. Βέβαια, έρχεται και μια φορά το εξάμηνο ή τον χρόνο η Δώρα και μου χτυπάει και ένα μποτοξάκι».

Και συνέχισε: «Δεν με νοιάζει να τα μοιραστώ αυτά. Μάλιστα κάποια στιγμή, επειδή έπεσαν και κάτι μπινελίκια που το θεωρώ πολύ αχρείο να βγαίνεις και να τα λες. Πες την άποψη σου, είμαι πάρα πολύ θετικός στην αρνητική κριτική και με έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή και την καριέρα μου. Πάρα πολλές φορές. Όμως δεν αντιλαμβάνομαι πώς μπορεί να είσαι βοηθητικός λέγοντας τον άλλον μου@@@νο και αρχ@@@! Δεν καταλαβαίνω πώς τον βοηθάς όταν τον βρίζεις, όταν τον ξεφτιλίζεις και πλέον δεν είμαι διατεθειμένος να το φάω το σκα.. σου φίλε! Δεν θα το φάω. Κράτα το για την πάρτη σου».

Διαβάστε επίσης

Τάνια Τσανακλίδου – Ταμίλα Κουλίεβα: Το γκέι φιλί τους σε νέα τηλεοπτική σειρά που θα συζητηθεί!

Αθώα η Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα στο σκι – Τι ψιθύρισε στο αυτί του συνταξιούχου αντιδίκου

Στον δρόμο για την Eurovision – Τα φαβορί

infowoman team

Recent Posts

Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας – Σοβαρή η κατάστασή του

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά από έμφραγμα που υπέστη, νοσηλεύεται ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο…

4 ώρες ago

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

9 ώρες ago

Αλέκα Ζωγράφου: Η συγγραφέας επανέρχεται με το νέο βιβλίο “Μαυροδάφνη”

Τα όνειρά του ήταν καμωμένα από χώμα και αμπέλι και, λίγο μετά την άφιξή του…

9 ώρες ago

Το Infowoman σάς καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που…

9 ώρες ago

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

9 ώρες ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

11 ώρες ago