Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Τι λες τώρα;» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως χρειάστηκε να αντικαταστήσει έναν από τους αγαπημένους του ηθοποιούς στον θίασό τους, καθώς ήταν αρνητής του εμβολίου. Η κάμερα συνάντησε τον Χάρη Ρώμα στα παρασκήνια της παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος από τον θίασό του αρνούνταν να εμβολιαστεί.
Χάρης Ρώμας: Αντικατέστησε ηθοποιό – αρνητή του εμβολίου
Όπως εξήγησε ο Χάρης Ρώμας, αυτό του έχει ήδη συμβεί και δυστυχώς και για τους δύο, χρειάστηκε να τον αντικαταστήσει.
«Θα ήταν πρόβλημα να έχω στον θίασο ηθοποιό, που είναι αρνητής του εμβολίου. Και ήταν ένας. Υπήρξε ένας ηθοποιός, που ήταν αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα. Όχι ότι δεν τον αγαπούσα, τον αγαπώ ακόμα και θα τον αγαπώ πάντα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.
Στην συνέχεια εξήγησε το λόγο, για τον οποίο δεν συμβιβάστηκε με τα rapid test και απομάκρυνε τον ηθοποιό: «Έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα και στους άλλους, αλλά και τους τεχνικούς, που αποφάσισαν μετά από παράκλησή μου να εμβολιαστούν. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ, έχω σπουδάσει ιατρική, δεν μπορώ να κάνω σκόντο, όσο και να αγαπάω κάποιον. Ούτε καν με rapid test. Του έδωσα μια περίοδο αρκετά μεγάλη για να το σκεφτεί και μετά αντικαταστάθηκε».
Διαβάστε επίσης
Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά – Έγκυος η 31χρονη σύντροφός του;
Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά – Έγκυος η 31χρονη σύντροφός του;
Google News