Η Μαρία Μενούνος, με αφορμή την εορτή του Αγίου Νεκταρίου στις 9 Νοεμβρίου, προχώρησε σε μία ξεχωριστή και συγκινητική ανάρτηση στα social media.
Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram της, μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα. Όπως εξηγεί στην ανάρτησή της, είχε επισκεφτεί την εκκλησία προκειμένου να προσκυνήσει, και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον Άγιο προστάτη των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.
Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος
«Γιορτάζουμε τον Άγιο Νεκτάριο σήμερα, την ονομαστική του εορτή. Στις 9 Νοεμβρίου η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού της Αίγινας. Θεωρείται ο προστάτης Άγιος των ανθρώπων που έχουν καρκίνο, καρδιακά προβλήματα, αρθρίτιδα, επιληψία και άλλες ασθένειες. Χαρίζει θαύματα σε όλους όσους πιστεύουν σε αυτόν ανεξαρτήτως θρησκείας, συμπεριλαμβανομένων εμού και των αγαπημένων μου προσώπων και είμαι τόσο ευγνώμων!!! Το ταξίδι μου στην Αίγινα σήμαινε τόσα πολλά για μένα και συνεχίζω να τον έχω κοντά στην καρδιά μου».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης
Μόνικα Μπελούτσι: Φρενίτιδα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την Ιταλίδα σταρ
Google News