Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο podcast της Μικαέλας Θεοφίλου για τη γυναικεία ενδυνάμωση και αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από πολύ γνωστό πρόσωπο της δημοσιογραφίας.
“Μου έχουν κάνει παρενόχληση σε χώρο εργασίας δύο φορές και τη μία πολύ χοντρά και μάλιστα σε πολυεθνική εταιρεία. Υπήρχε περίοδος που γυρνούσα στο σπίτι και έκανα εμετούς αλλά όχι από σεξουαλική, από κατάχρηση εξουσίας του ανθρώπου που θεωρούσα ότι υπερβαίνει τα όριά μου γενικά”, είπε αρχικά.
Και συνέχισε: “Μου συνέβη δύο φορές να μου κλειδώσει την πόρτα επικεφαλής του γραφείου και να βάλει το χέρι του μέσα στη μπλούζα μου. Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μου που φοβήθηκα. Ο ίδιος άνθρωπος το είχε κάνει σε μία άλλη κοπέλα στον ίδιο χώρο. Αυτή η κοπέλα είχε ένα παιδάκι, ήταν μονογονεϊκή οικογένεια, δεν είχε κανέναν και αναρωτιόμουν γιατί το ανέχεται. Το ανεχόταν γιατί δεν είχε εναλλακτική. Εγώ του άνοιξα την πόρτα μετά και άντε γεια και δεν θα με ξαναδείς μπροστά σου”.
“Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι χειρότερο να το πω στον περίγυρό του, επειδή έχει να κάνει και με τον δημοσιογραφικό χώρο. Το είπα σε πολύ σημαντικούς ανθρώπους και ξέρω ότι αυτή τη στιγμή προσέχει πάρα πολύ γιατί φοβάται πάρα πολύ τη στιγμή που θα βγω και θα το πω δημόσια”, εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε επίσης
Τζούλιαν Σαντς: Τραγική κατάληξη στο θρίλερ της εξαφάνισής του – Ο ηθοποιός είναι νεκρός
Σοφία Ζαχαράκη: Η αποστομωτική απάντηση στο σεξιστικό και χυδαίο σχόλιο του Τζήμερου
Google News