Με «Το Καφέ της Χαράς» να επιστρέφει στις οθόνες μας, πολλοί είναι οι πρωταγωνιστές που θα δούμε να έχουν αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων. Δεκαέξι χρόνια μετά, η μικρή Βάλια, η τηλεοπτική κόρη της Ρένιας Λουιζίδου, είναι πλέον 25 ετών και με πτυχίο Νομικής.
Μπορεί να σπούδασε κάτι διαφορετικό από την υποκριτική, ωστόσο συνεχίζει να την αγαπά, γι’ αυτό πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση.
Η Έφη Ρασσιά, η οποία είναι ανιψιά του Χάρη Ρώμα, θα παίξει ξανά στο «Καφέ της Χαράς», όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς. «Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις τη Νομική και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα Ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά. Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος της.
Google News