Η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας κι ένα… μυστικό ομορφιάς της αξέχαστης ηθοποιού, προκειμένου να είναι φρέσκια όταν είχε γύρισμα.
Όπως εξήγησε η Άννα Φόνσου, η Αλίκη συνήθιζε να κοιμάται νωρίς το βράδυ, σε αντίθεση με την ίδια που έβγαινε σχεδόν κάθε βράδυ.
“Δεν ήμουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη που κοιμόταν στις 9 για να είναι φρέσκια το πρωί. Εγώ στα μπουζούκια πήγαινα, κατευθείαν πήγαινα, έκανα μια πολύ κανονική ζωή. Θυμάμαι ότι ο Φίνος δεν με έπαιρνε στις ταινίες γιατί του είχαν πει ότι έβγαινα στα μπουζούκια και πήγαινα το πρωί κατευθείαν στο γύρισμα. Μου λέει έτσι θα συνεχίσεις αν έρθεις σε μένα; Λέω ναι και μου λέει έξω”, ανέφερε αρχικά.
Και πρόσθεσε: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αγαπούσε πολύ τον κινηματογράφο, αγαπούσε πολύ τη δουλειά της. Δε νομίζω ότι ούτε τώρα στις μέρες μας άνθρωπος έχει αγαπήσει περισσότερο αυτή τη δουλειά, έπαιζε για τους θεατές. Έπρεπε να παίζει ρεπερτόριο γιατί το ήξερε πολύ καλά, αλλά επειδή ήξερε ότι ο κόσμος την ήθελε η όμορφη και έτσι, έκανε τέτοιες υποχωρήσεις”.
“Ήταν συνεπέστατη. Ακόμα και αν της έλεγες για το ωραιότερο πάρτι, τον ωραιότερο άντρα, αν είχε γύρισμα την επόμενη μέρα θα πήγαινε σπίτι της στις 20:30», κατέληξε η Άννα Φόνσου.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε επίσης
Παύλος Γερουλάνος: Το συγκινητικό “αντίο” στην αδελφή του, Δέσποινα
Σασμός: Ανατροπή με τον τρίτο κύκλο – Η σειρά συνεχίζεται και του χρόνου, αλλά όχι όπως περιμέναμε!





















Google News