Γάμος Αντώνη Λαιμού – Μαρίκα Αράπογλου: Το κοσμικό γεγονός της χρονιάς στις πλαγιές της Τύμφης

γάμος-αντώνη-λαιμού-μαρίκα-αράπογλο

Σήμερα, Πέμπτη, ξεκινούν οι παραδοσιακές εκδηλώσεις για τον κοσμικό γάμο της χρονιάς που δεν θα τελεστεί σε ένα κοσμικό μέρος ή μια μεγαλούπολη, όπως το Λονδίνο, όπου διαμένει αρκετό διάστημα μέσα στη χρονιά το μελλόνυμφο ζευγάρι, αλλά στο πανέμορφο, γραφικό, γεμάτο χρώματα και παραδόσεις Πάπιγκο. Η θρησκευτική τελετή θα τελεστεί το Σάββατο, 19 Ιουνίου.

Λόγω της πανδημίας, ο πολιτικός γάμος τους τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία των γονιών τους. Ο θρησκευτικός θα τελεστεί στις πλαγιές της Τύμφης, στο Πάπιγκο, ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο δείπνο στον ιδιόκτητο χώρο της οικογένειας του Αντώνη Λαιμού.

Οπως αναφέρει το epiruspost.gr, στο πανέμορφο χωριό του Ζαγορίου ο Αντώνης Λαιμός αγόρασε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου μία έκταση αρκετών στρεμμάτων, με απώτερο στόχο να κατασκευάσει πολυτελή κατοικία. Ο ίδιος και η Μαρίκα Αράπογλου, με την οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά και την αρχιτεκτονική της περιοχής και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μόνιμους δεσμούς με το χωριό.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο σόου του Dior στο Καλλιμάρμαρο

Οι ετοιμασίες στο κτήμα προχωρούν γρήγορα, με δεκάδες συνεργεία -από τα Γιάννινα και το Ζαγόρι- να δουλεύουν ακατάπαυστα ώστε όλα να είναι έτοιμα / Φωτογραφία: epiruspost.gr

Το μοναδικό τοπίο του Πάπιγκου και η ζεστασιά των κατοίκων αποτέλεσαν τον βασικό λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση να τελέσουν τον γάμο τους στο χωριό.

Το βράδυ της Πέμπτης θα υποδεχθούν στον δικό τους χώρο τους καλεσμένους τους και θα γίνει το πρώτο πάρτι.

%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%ba%ce%b1-%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf0Λυόμενες κατασκευές στον χώρο του γαμήλιου πάρτι για τον γάμο Αντώνη Λαιμού-Μαρίκας Αράπογλου / Φωτογραφία: epiruspost.gr

Οι ετοιμασίες στο κτήμα προχωρούν γρήγορα, με δεκάδες συνεργεία -από τα Γιάννινα και το Ζαγόρι- να δουλεύουν ακατάπαυστα ώστε όλα να είναι έτοιμα.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο Αντώνη Λαιμού-Μαρίκας Αράπογλου / Φωτογραφία: epiruspost.gr

Όλες οι κατασκευές που γίνονται είναι λυόμενες, αλλά πολυτελέστατες, ενώ υπάρχει μέριμνα ώστε ο χώρος να καλυφθεί σε περίπτωση βροχής.

%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%ba%ce%b1-%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf2

Φωτογραφία: epiruspost.gr

Παράλληλα, φτάνουν πολλές γλάστρες με λουλούδια, που θα στολίσουν το κτήμα. Το σκηνικό που δημιουργείται είναι ονειρικό.

%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%ba%ce%b1-%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf4Λυόμενες κατασκευές στον χώρο του γαμήλιου πάρτι για τον γάμο Αντώνη Λαιμού-Μαρίκας Αράπογλου / Φωτογραφία: epiruspost.gr

Οι μελλόνυμφοι έχουν μεριμνήσει για την πλήρη ασφάλεια του χώρου και των καλεσμένων τους με τη μίσθωση ιδιωτικών πυροσβεστικών οχημάτων, ακόμη και ασθενοφόρων.

Όλες οι κατασκευές που γίνονται είναι λυόμενες, αλλά πολυτελέστατες, ενώ υπάρχει μέριμνα ώστε ο χώρος να καλυφθεί σε περίπτωση βροχής / Φωτογραφία: epiruspost.gr

Ο εφοπλιστικός γάμος της χρονιάς -πέρα από ένα σπουδαίο κοσμικό γεγονός για την περιοχή του Ζαγορίου- αποτελεί και ένα πολύ σημαντικό οικονομικό γεγονός, καθώς δίνει εκατοντάδες ημερομίσθια αλλά και σημαντικά έσοδα από τις αφίξεις που ήδη έχουν ξεκινήσει.

%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%ba%ce%b1-%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf6Το σκηνικό που δημιουργείται είναι ονειρικό / Φωτογραφία: epiruspost.gr

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι

Στον θρησκευτικό γάμο που θα γίνει στο Πάπιγκο θα παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνου και οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα.

Ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχεία στο Πάπιγκο και τα γειτονικά χωριά αγγίζει το 100%, μιας και σε αυτά θα μείνουν οι καλεσμένοι.

Ο αδελφός του γαμπρού, Φίλιππος Λαιμός, και η σύζυγός του, Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη, επίσης αναμένεται να βρεθούν στο Πάπιγκο.

Ο Αντώνης Λαιμός είναι ο πρωτότοκος γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού και η εικαστικός Μαρίκα Αράπογλου είναι κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου.

Οι μελλόνυμφοι έχουν μεριμνήσει για την πλήρη ασφάλεια του χώρου και των καλεσμένων τους με τη μίσθωση ιδιωτικών πυροσβεστικών οχημάτων, ακόμη και ασθενοφόρων / Φωτογραφία: epiruspost.gr

Ο πολιτικός γάμος

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρίκα Αράπογλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από τον πολιτικό τους γάμο, με την ίδια στην αγκαλιά του συζύγου της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Forever in your arms Andonis Lemos».

Το ζευγάρι

Το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας, όπου ο Αντώνης Λαιμός και ο αδελφός του, Φίλιππος, έχουν αναλάβει τα ηνία της ναυτιλιακής εταιρείας Enesel SA.

Την κόρη του τραπεζίτη και πρώην διοικητή της ΕΤΕ Τάκη Αράπογλου κέρδισε η Τέχνη, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της, Εβίτας, ιστορικού Τέχνης, με μεγάλο έργο στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, με σπουδές αρχιτεκτονικής και Μaster στο Product Desigh, δημιουργεί από κοσμήματα έως έπιπλα έργα τέχνης, τα οποία προωθεί μέσω του site www.marikaarapoglou.com.

Φωτογραφίες: epiruspost.gr

Σχετικά Άρθρα
Φωτιά Βαρυμπόμπη: H συγκλονιστική φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Καινούριου
Φωτιά Βαρυμπόμπη: H συγκλονιστική φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Καινούριου
Στην Ελλάδα η Σαρλίζ Θερόν: Δείτε την εντυπωσιακή βουτιά με τις κόρες της!
Στην Ελλάδα η Σαρλίζ Θερόν: Δείτε την εντυπωσιακή βουτιά με τις κόρες της!
Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις στο Διαφάνι- Ποιο ερωτικό τρίγωνο θα ξεπροβάλλει;
Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις στο Διαφάνι- Ποιο ερωτικό τρίγωνο θα ξεπροβάλλει;
Νέο λουκ για την Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τόλμησε κοντό κατάξανθο κούρεμα!
Νέο λουκ για την Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τόλμησε κοντό κατάξανθο κούρεμα!
Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους
Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους
Ζέτα Δούκα: Κατήγγειλε ταβέρνα για κακό φαγητό και της έστειλαν υβριστικά μηνύματα!
Ζέτα Δούκα: Κατήγγειλε ταβέρνα για κακό φαγητό και της έστειλαν υβριστικά μηνύματα!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του