Ένα χρόνο μετά το ατύχημα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συναντά το γιο του

ένα-χρόνο-μετά-το-ατύχημα-ο-κωνσταντίν

Ένα χρόνο μετά το σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, ο Κωνσταντινος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη για να μπορέσει να επανέλθει στην κανονική του ζωή. Στις 26 Δεκεμβρίου ήταν τα 45α γενέθλιά του και η σύζυγός του θέλησε να οργανώσει γι’ αυτόν ένα μεγάλο πάρτι στο Κέντρο Αποκατάστασης, όπου ζει τους τελευταίους μήνες.

Όλο αυτό το διάστημα δεν είχε συναντήσει καθόλου το γιο του Αλέξανδρο, αφού η συζυγός του ήθελε να προετοιμάσει και τους δυο για αυτή τη μέρα. Επέλεξε λοιπόν η συνάντηση πατέρα και γιου να γίνει την ημέρα γενεθλίων του Κωνσταντίνου. Η κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης όπου φιλοξενείτε όλο αυτό το διάστημα και εξασφάλισε πλάνα από τη συνάντηση του με τον γιο του αλλά και δηλώσεις της συζύγου του.

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τη μέρα του τροχαίου. Όλο αυτό το διάστημα ένα μεγάλο βάρος μέσα μου για το πώς θα το πάρει ο Αλέξανδρος αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια. Όλο αυτό τον χρόνο μίλαγα στον Αλέξανδρο για την κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου, του έδειχνα φωτογραφίες και βίντεο απλά δεν τον είχε δει από κοντά. Με το που φτάσαμε εδώ είχε τόση αγωνία και λαχτάρα, ήταν τόσο χαρούμενος που μου έδωσε πολλή δύναμη και έβγαλε ένα βάρος από πάνω μου. Ο Κωνσταντίνος ακόμη δε μπορεί να μιλήσει» δήλωσε η Εβελίνα Βαρσάμη.

«Όταν είδε ο Κωνσταντίνος τον γιο μας να βγαίνει από το ασανσέρ χαμογέλασε τόσο πλατιά. Αυτή την εικόνα δε θα την ξεχάσω ποτέ. Ο Αλέξανδρος έτρεξε αμέσως πάνω του και τον αγκάλιασε, μετά την πρώτη επαφή με τα χέρια, έμειναν μερικά λεπτά να κοιτάζονται στα μάτια» δήλωσε για τη συνάντηση με το γιο τους.

Σχετικά με την πορεία της υγείας του, είπε: «Κάναμε μια επέμβαση στο κεφάλι για το μόσχευμα. Αυτό τον πήγε πίσω αλλά δε το βάζουμε κάτω… Ο Κωνσταντίνος αισθάνομαι ότι καταλαβαίνει τα πάντα, δε μπορεί να επικοινωνήσει αλλά με κάποιες κινήσεις μου δίνει την αίσθηση ότι καταλαβαίνει».

Δείτε το βίντεο.

Σχετικά Άρθρα
Άννα Φόνσου: "Έχω μεγάλο ερωτικό βίο και θα έχετε πολλά χρόνια να ασχολείστε, όταν πεθάνω"
Άννα Φόνσου: “Έχω μεγάλο ερωτικό βίο και θα έχετε πολλά χρόνια να ασχολείστε, όταν πεθάνω”
Η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε ότι υποφέρει από κατάθλιψη - «Ήξερα ότι με γουστάρουν, αλλά δεν με θεωρούσα όμορφη»
Η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε ότι υποφέρει από κατάθλιψη – «Ήξερα ότι με γουστάρουν, αλλά δεν με θεωρούσα όμορφη»
Η Ρίτα Γουίλσον τραγουδά... Κόκοτα στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο δεξίωσης για την 25η Μαρτίου! (δείτε το βίντεο)
Η Ρίτα Γουίλσον τραγουδά… Κόκοτα στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο δεξίωσης για την 25η Μαρτίου! (δείτε το βίντεο)
Βασίλης Καρράς: Ο γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει στην πολιτική - Πού θα είναι υποψήφιος
Βασίλης Καρράς: Ο γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει στην πολιτική – Πού θα είναι υποψήφιος
Γκουίνεθ Πάλτροου: Σε εξέλιξη η δίκη που μπορεί να βάλει τέλος και στην καριέρα της - «Χάσαμε μισή μέρα σκι», η φράση που εξόργισε
Γκουίνεθ Πάλτροου: Σε εξέλιξη η δίκη που μπορεί να βάλει τέλος και στην καριέρα της – «Χάσαμε μισή μέρα σκι», η φράση που εξόργισε
Έλενα Παπαρίζου για άφυλα παιδιά: Η επιλογή των λέξεών μου ήταν αναίσθητη και ακατάλληλη
Έλενα Παπαρίζου για άφυλα παιδιά: Η επιλογή των λέξεών μου ήταν αναίσθητη και ακατάλληλη

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του