H Κάτια Δανδουλάκη έχει απίθανη κορμοστασιά και ένα υπέροχο πρόσωπο. Η ηθοποιός έδωσε το παρών στην παρουσίαση των θεατρικών παραστάσεων «Ορέστεια» και «Ικέτιδες» του Εθνικού στην Επίδαυρο και φόρεσε την hot τάση της σεζόν στα τζιν.
Τζιν, μπλέιζερ και αθλητικά
Υιοθέτησε την tie-dye τάση στα τζιν και την συνδύασε με μακρύ μπεζ blazer που είναι και αυτό ένα από τα trends της μόδας γι’ αυτή την άνοιξη. Τα αθλητικά της παπούτσια ολοκλήρωσαν το look της.
Η Κάτια Δανδουλάκη έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι δεν παρασύρεται ούτε “παγιδεύεται” από τη μόδα. Ξέρει τι της πηγαίνει, τι την κολακεύει και φυσικά η αισθητική της παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο τι θα επιλέξει να φορέσει. «Δεν ακολουθώ μόδα που δεν μου πάει. Δεν ντύνομαι ακριβά, κι ας δίνω αυτή την αίσθηση. Είμαι κοκέτα, όχι φιλάρεσκη. Δεν με νοιάζει αν στο πλάνο φανεί μια ρυτίδα».
Αυστηρή με τη διατροφή της
Ένας άνθρωπος που διαθέτει ένα τόσο καλλίγραμμο σώμα καθώς τα χρόνια περνούν, δείχνει ότι προσέχει και με το παραπάνω τη διατροφή του.
«Είμαι πολύ επιρρεπής στις ηδονές της ζωής. Εκοψα τις σοκολάτες, τα παγωτά με μεγάλο κόπο στα 35-40. Εβαλα τον εαυτό μου σε απόλυτη αποχή, έπαθα τρεμούλες, έτρωγα τσίχλες. Ποτέ δεν ήμουν του ποτού, του ξενυχτιού. Η μητέρα μου με είχε μάθει από μικρή στη διατροφή. Δεν άντεχα τα πιο λαδερά, τα «βρώμικα», αν και τρελαίνομαι για σουβλάκι με πίτα. Θα το φάω μια στο τόσο» έχει αποκαλύψει στο περιοδικό BOVARY.
Google News