Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα. Βρέθηκαν κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά η δολοφονική επίθεση του Μιλτιάδη στον Δούκα – που χτύπησε τελικά τον Μελέτη στο μάτι – έβαλε τη σχέση τους σε μια μακρόχρονη δοκιμασία και τον ίδιο σε ψυχιατρική κλινική για έξι χρόνια.
Φυσικά, αναφερόμαστε στο ταλαιπωρημένο από τη ζωή ζευγάρι, στις Άγριες Μέλισσες τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα. Στα επεισόδια που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα, είδαμε τον Σεβαστό να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, η οποία όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα του… κεράκι αναμμένο.
Εννοείται πως η Βιολέτα είπε το «ναι» και την επόμενη εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε το γάμο τους, με όλο το Διαφάνι καλεσμένο, ενώ θα ακολουθήσει και γλέντι στο καφενείο.
Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο και το γλέντι:
Google News