Αφοπλιστική Μισέλ Ομπάμα: Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να πετάξω τον Μπαράκ από το παράθυρο!

αφοπλιστική-μισέλ-ομπάμα-υπήρξαν-στι

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον γάμο της με τον Μπαράκ Ομπάμα, η τέως πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Μάλιστα, παρότρυνε τους παντρεμένους, αν τα βρούν «σκούρα» να κάνουν υπομονή και να μην τα παρατήσουν.

«Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ έξω από το παράθυρο. Και το λέω αυτό, επειδή πρέπει να ξέρετε ότι τα συναισθήματα κάποιες στιγμές θα είναι έντονα» είπε η Μισέλ Ομπάμα στο έκτο επεισόδιο του «The Michelle Obama Podcast», με προσκεκλημένο τον Conan O’Brien, με τον οποίο συζήτησαν για τους μακροχρόνιους γάμους κι έδωσαν συμβουλές στους νεότερους.

«Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείτε. Και αυτές οι περίοδοι μπορούν να διαρκέσουν πολύ καιρό. Μπορούν να διαρκέσουν χρόνια. Αλλά δεν μιλάμε γι ‘αυτό και έτσι τα νεαρά ζευγάρια, αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις και είναι έτοιμα να τα παρατήσουν επειδή πιστεύουν ότι τα πάντα έχουν διαλυθεί. Και, θέλω απλώς να πω ότι αν αυτό μπορεί να διαλύσει έναν γάμο, τότε ο Μπαράκ και εγώ τα σπάσαμε πολλές φορές, αλλά έχουμε έναν πολύ δυνατό γάμο. Και αν είχα εγκαταλείψει την προσπάθεια, αν είχα απομακρυνθεί από αυτόν, σε αυτούς δύσκολες στιγμές, τότε θα είχα χάσει όλη την ομορφιά που υπήρχε και εκεί» είπε.

«Η προεδρία ήταν η απόλυτη δοκιμασία για το γάμο μας»

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι το απόλυτο τεστ για το γάμο τους ήταν η περίοδος της προεδρίας. Όπως είπε, ο γάμος βασίζεται στη δέσμευση και στη σκληρή δουλειά. Μάλιστα έδωσε συμβουλές στους ακροατές της να βγουν από τις εφαρμογές γνωριμιών.

«Θέλεις να χτίσεις κάτι με κάποιον; Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το κάνεις αυτό, εκτός από το να κάνεις τα βασικά να βρεις κάποιον, να είσαι ειλικρινής ότι θέλεις να είναι μαζί του, να τον γνωρίσεις καλά, να σχεδιάσετε το πώς θέλετε να είναι η σχέση σας, να δείτε πού θα σας πάει, και στη συνέχεια να το κάνετε πραγματικότητα. Δεν μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε μια μακροχρόνια σχέση μέσα από το Tinder» εξήγησε ο Μισέλ Ομπάμα.

Σύμφωνα με την Μισέλ Ομπάμα, οι άνθρωποι πρέπει να βλέπουν την αναζήτηση ενός συντρόφου, όπως το φτιάξιμο μιας ομάδας μπάσκετ All Star.

«Θα είχαμε καλύτερους γάμους» ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα, κάνοντας τον παραλληλισμό του γάμου με την ομάδα και λέγοντας ότι όπως και όταν κάποιος θέλει να φτιάξει μια ομάδα, ψάχνει για ανθρώπους με τους οποίους θα κερδίσει και το Νο1 που θα ήθελαν όλοι στην ομάδα τους θα ήταν ένας δυνατό παίκτης.

«Δεν θέλεις αδύναμους, δεν θέλεις κάποιον που να μην είναι κυρίαρχος, δεν θέλεις κάποιον που να είναι looser. Επίσης, αν είσαι σε μια ομάδα, πρέπει να μπορείς να κάνεις τα πάντα, ειδικά στο μπάσκετ, ποτέ δεν θα διάλεγες κάποιον που θα έλεγε: «Ντρίμπλα μόνο. Δεν βάζω καλάθι, δεν παίζω άμυνα, απλά ντρίμπλα»».

Και η Ομπάμα συνέχισε: «Θέλεις τον LeBron [James]. Δεν θέλεις τον τύπο, που κάθεται στην τρίτη σειρά στον πάγκο. Πρέπει να λέτε »έχω παντρευτεί τον LeBron. Τη δική μου εκδοχή μου του LeBron».

Σχετικά Άρθρα
Άννα Φόνσου: "Έχω μεγάλο ερωτικό βίο και θα έχετε πολλά χρόνια να ασχολείστε, όταν πεθάνω"
Άννα Φόνσου: “Έχω μεγάλο ερωτικό βίο και θα έχετε πολλά χρόνια να ασχολείστε, όταν πεθάνω”
Η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε ότι υποφέρει από κατάθλιψη - «Ήξερα ότι με γουστάρουν, αλλά δεν με θεωρούσα όμορφη»
Η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε ότι υποφέρει από κατάθλιψη – «Ήξερα ότι με γουστάρουν, αλλά δεν με θεωρούσα όμορφη»
Η Ρίτα Γουίλσον τραγουδά... Κόκοτα στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο δεξίωσης για την 25η Μαρτίου! (δείτε το βίντεο)
Η Ρίτα Γουίλσον τραγουδά… Κόκοτα στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο δεξίωσης για την 25η Μαρτίου! (δείτε το βίντεο)
Βασίλης Καρράς: Ο γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει στην πολιτική - Πού θα είναι υποψήφιος
Βασίλης Καρράς: Ο γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει στην πολιτική – Πού θα είναι υποψήφιος
Γκουίνεθ Πάλτροου: Σε εξέλιξη η δίκη που μπορεί να βάλει τέλος και στην καριέρα της - «Χάσαμε μισή μέρα σκι», η φράση που εξόργισε
Γκουίνεθ Πάλτροου: Σε εξέλιξη η δίκη που μπορεί να βάλει τέλος και στην καριέρα της – «Χάσαμε μισή μέρα σκι», η φράση που εξόργισε
Έλενα Παπαρίζου για άφυλα παιδιά: Η επιλογή των λέξεών μου ήταν αναίσθητη και ακατάλληλη
Έλενα Παπαρίζου για άφυλα παιδιά: Η επιλογή των λέξεών μου ήταν αναίσθητη και ακατάλληλη

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του