Καριέρα πορνοστάρ θέλει να ακολουθήσει η κόρη του Σπίλμπεργκ!

Ηθοποιός θέλει να γίνει η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Το νέο αυτό ουδόλως θα μας απασχολούσε γιατί κάτι τέτοιο είναι τόσο συνηθισμένο. Ωστόσο εδώ υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά.

Πρώτον πρόκειται για την υιοθετημένη κόρη του διάσημου σκηνοθέτη και δεύτερον δε θέλει να παίζει σε κανονικές ταινίες, αλλά σε ταινίες πορνό! Αυτή η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Χόλιγουντ. Το περίεργο είναι πως οι γονείς της δεν έφεραν αντιρρήσεις στην επαγγελματική της επιλογή.

Μάλιστα για την ώρα η 23χρονη σκηνοθετεί η ίδια τις ταινίες που πρωταγωνιστεί χωρίς παρτενέρ! Έχει μάλιστα επιλέξει και το ψευδώνυμο Sugar Star για την πορνό της καριέρα και θα αναρτά τα βίντεό της στο PornHub, όταν εγκριθεί η άδειά της ως sex worker. Eπιπλέον, θα εργαστεί και ως στρίπερ, μόλις εγκριθεί η σχετική αίτησή της.

Η 23χρονη κοπέλα σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Sun ότι είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρή και είχε μπλέξει στα δίχτυα του αλκοολισμού και της ανορεξίας. Σε ερώτηση για το πότε ενημέρωσε τους γονείς της για την ενασχόλησή της με το πορνό, απάντησε ότι τους το είπε μέσω FaceTime πριν λίγες ημέρες και ότι δεν φάνηκαν δυσαρεστημένοι. Περιγράφοντας τον εαυτό της ως ένα «σεξουαλικό πλάσμα», είπε στη Sun: «Έχω πραγματικά κουραστεί να μην μπορώ να εκμεταλλευτώ το σώμα μου και ειλικρινά, έχω πραγματικά κουραστεί να μού λένε να μισώ το σώμα μου».

Σχετικά Άρθρα
Κέιτ Μίντλετον: Από ποιο είδος καρκίνου πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας;
Κέιτ Μίντλετον: Από ποιο είδος καρκίνου πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας;
%ce%ba%ce%ad%ce%b9%cf%84-%ce%bc%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%bd0
Κέιτ Μίντλετον: Διαγνώστηκε με καρκίνο – Η σοκαριστική ανακοίνωση
Πενέλοπε Κρουζ: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με κορσέ λίγο πριν κλείσει τα 50
Πενέλοπε Κρουζ: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με κορσέ λίγο πριν κλείσει τα 50
Ο άγνωστος μποξέρ Εμανουέλ Μακρόν - Απίστευτες φωτογραφίες στη δημοσιότητα
Ο άγνωστος μποξέρ Εμανουέλ Μακρόν – Απίστευτες φωτογραφίες στη δημοσιότητα
Νέος «πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ: Προσπάθησαν να παραβιάσουν τον ιατρικό φάκελο της Κέιτ
Νέος «πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ: Προσπάθησαν να παραβιάσουν τον ιατρικό φάκελο της Κέιτ
%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%bb%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ad%ce%b6%ce%bf%cf%85-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%be%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%8c%ce%bd%ce%bf0
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της – Αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του