Αρχική > Σχέσεις > Cate Blanchett: “Σε όλες αρέσει να φαινόμαστε σέξι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θέλουμε και να μας γ……ε!”

Cate Blanchett: “Σε όλες αρέσει να φαινόμαστε σέξι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θέλουμε και να μας γ……ε!”

Από τις κορυφαίες ηθοποιούς της γενιάς της, η Κέιτ Μπλάνσετ, είναι και πραγματικά μια από τις γυναίκες που θαυμάζει κανείς για το στυλ τους. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η γνωστή ηθοποιός αρκετές φορές έχει δεχθεί σκληρές κριτικές για τις εμφανίσεις της, ιδίως όταν φοράει ένα αποκαλυπτικό outfit.

Χθες το βράδυ, στη διάρκεια των βραβείων InStyle Awards, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, μέσα από τον λόγο της, παρότρυνε όλες τις γυναίκες να μην σταματάνε να είναι οι εαυτοί τους.

Συγκεκριμένα είπε στον λόγο της:

«Για εμένα τα πραγματικά είδωλα (icons) του στιλ είναι πάντα αυτές οι γυναίκες που είναι ο εαυτός τους χωρίς να απολογούνται, αυτές που η φυσική τους παρουσία και αισθητική είναι πραγματικά ενσωματωμένη με έναν όχι αμήχανο τρόπο, αλλά είναι μέρος του εαυτού τους […]. Πρόκειται για γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να φορέσουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν και όπως θέλουν να το φορέσουν. Σε όλες μας αρέσει να είμαστε σέξι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να μας γ…….ε!»