Ξέρουμε πόσο αγαπάτε το καλοκαίρι, αλλά και πόσο προσέχετε τη γραμμή σας! Για τον λόγο αυτό, σας παρουσιάζουμε τις πιο… δροσερές εκδοχές αγαπημένων πειρασμών με  Sweete Stevia, χωρίς τις περιττές θερμίδες της ζάχαρης!

Δροσερή Πανακότα με γιαούρτι και τσάι γιασεμί, Γιαούρτι με φρούτα του δάσους και Κρέμα με ζελέ φράουλα είναι μόνο μερικές από τις υπέροχες γεύσεις που κάνουν το καλοκαίρι μας…σκέτη γλύκα! Ετοιμάζοντας τα γλυκά της αρεσκείας σας με Sweete Stevia, το αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia, κερδίζετε σε γεύση χωρίς να επιβαρύνεστε με τις περιττές θερμίδες που περιέχει η ζάχαρη, για κάθε γλυκό πειρασμό χωρίς τύψεις!

Στο ηλεκτρονικό Cookbook της Sweete Stevia (http://cookbook.sweetestevia.gr/) θα βρείτε τις γλυκές δημιουργίες του pastry chef Δημήτρη Οικονομίδη με όλα τα βήματα για να τις φτιάξετε κι εσείς εύκολα και γρήγορα στο σπίτι απολαμβάνοντας κάθε γλυκιά στιγμή!

Ανακαλύψτε τον κόσμο της Sweete Stevia με ένα κλικ στο site της, www.sweetestevia.gr, στη σελίδα της στο Facebook: www.facebook.com/Sweete.Stevia αλλά και στο Instagram: @Sweete Stevia για να ενημερωθείτε για τα οφέλη που σας προσφέρει το αγαπημένο σας φυσικό γλυκαντικό, καθώς και για να μάθετε χρήσιμα tips για τη χρήση της σε κάθε στιγμή της ημέρας. Η Sweete Stevia διατίθεται:   σε συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε…κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.  σε κουτί Sweete των 100 sticks (μερίδες) σε κρυσταλλική μορφή, με  κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης.  σε σακουλάκι Sweete 150γρ σε κρυσταλλική μορφή  για ροφήματα και γλυκά , το οποίο περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης.Η Sweete Stevia στην κρυσταλλική της μορφή  περιέχει τον γλυκοζίτη στεβιόλης Reb-Α σε ακόμη μεγαλύτερη καθαρότητα 98% με ακόμη πιο γλυκιά γεύση και απαράμιλλη ποιότητα.

από Σοφία Κωστάρα