Αρχική > Celebrities > Beyoncé: «Πήρε τα σκήπτρα» της Ελισάβετ στο Μαντάμ Τισό – Πώς αντέδρασε η βασίλισσα

Beyoncé: «Πήρε τα σκήπτρα» της Ελισάβετ στο Μαντάμ Τισό – Πώς αντέδρασε η βασίλισσα

Μια θέση δίπλα στη βασιλική οικογένεια κατέκτησε η Beyoncé στο μουσείο Μαντάμ Τισό, εκτοπίζοντας τη βασίλισσα Ελισάβετ από τον θρόνο της. Οι θαυμαστές της συνηθίζουν να την αποκαλούν «βασίλισσα Μπι», επομένως δεν της ταίριαζε τίποτα λιγότερο από μία πρωταγωνιστική θέση ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια.

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε αυτή η «αντικατάσταση» σε ένα περιβάλλον όπου όλα τα υπόλοιπα έμοιαζαν «φυσιολογικά». Στην παρέα της ήταν κανονικά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Φίλιππος, η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα.

Ωστόσο, το κέρινο ομοίωμα της βασίλισσας Μπι δεν συνάδει ενδυματολογικά με την κομψότητα των ρούχων της βασιλικής οικογένειας. Το στυλ της είναι πιο pop, αφού φοράει ένα κίτρινο crop top φούτερ, κοντό τζιν σορτσάκι, εντυπωσιακές ψηλές μπότες και φυσικά έχει το δικό της στέμμα.

Η εκθρόνιση ήταν προσωρινή

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα επιστρέψει άμεσα τη θέση στη βασίλισσα Ελισάβετ. Ήταν μια χιουμοριστική πρωτοβουλία που είχε στόχο να αναδείξει το νέο κέρινο ομοίωμα της Beyoncé και να συγκεντρώσει δημοσιότητα. Αδιαμφισβήτητα, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν παρεξηγήθηκε με αυτή την πρωτότυπη κίνηση, καθώς ως γνωστόν έχει χιούμορ.

View this post on Instagram

It's time to bow down to THE QUEEN 👑 🐝

A post shared by Madame Tussauds London (@madametussauds) on

«Η αυτού μεγαλειότης βασίλισσα Ελισάβετ είναι ξακουστή για το αίσθημα του χιούμορ και νομίζουμε πως ένα μειδίαμα θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπό της όταν δει τη μουσική βασίλισσα να καταλαμβάνει για λίγο τη θέση της», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του μουσείου, Στιβ Ντέιβις.

Η αντικατάσταση αυτή διήρκεσε μόνο μία ημέρα και από σήμερα η βασίλισσα «θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα».