Αρχική > Featured > #bershkastyle: Tο νέο πρόγραμμα της Bershka που σου προσφέρει πλούσια δώρα!

#bershkastyle: Tο νέο πρόγραμμα της Bershka που σου προσφέρει πλούσια δώρα!

Γίνε μέλος στην πιο COOL κοινότητα που κυκλοφορεί, μοιράσου το όραμα σου και διεκδίκησε κάθε μήνα πλούσια δώρα απο την Bershka. Η διαδικασία είναι δημιουργική και διασκεδαστική!

Η Bershka λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται #BERSHKASTYLE CREATORS και βασίζεται στο περιεχόμενο που οι χρήστες μοιράζονται κάθε μέρα με το hashtag #bershkastyle.

Μέσω των 11 πραγματικών χρηστών από διαφορετικά μέρη του κόσμου που εξηγούν ποιο είναι το όραμά τους και γιατί είναι #bershkastyle creators, η Bershka θέλει να ενθαρρύνει όλους τους χρήστες που είναι μέλη του #BERSHKASTYLE CREATORS. Ο χρήστης πρέπει απλά να εγγραφεί στο πρόγραμμα #BERSHKASTYLE CREATORS.

Πλούσια δώρα

Επίσης, κάθε φορά που μοιράζεται το καλύτερο look του αναφέροντας @bershkacollection και #bershkastyle, θα συμμετέχει σε ένα διαγωνισμό όπου μπορεί να κερδίσει έως 5 βραβεία κάθε μήνα που είναι 20% έκπτωση και μία ετήσια συνδρομή στο TIDAL και πολλά άλλα, όπως τη συμμετοχή σε όλες τις δράσεις, τις συναυλίες, τα φεστιβάλ ή να εμφανίζεται στα κοινωνικά δίκτυα της μάρκας.

Για να μάθεις περισσότερα μπες ΕΔΩ.

#bershkastyle