Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και να έγινε Δούκισσα του Σάσεξ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι άφησε πίσω την παλιά ζωή της. Εξάλλου, σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν είχε δείξει από την αρχή ότι είναι πιο αντισυμβατικός χαρακτήρας.

Αυτό επιβεβαιώνουν και τα πρόσφατα δημοσιεύματα της Daily Mail σχετικά με το ταξίδι της Δούκισσας του Σάσεξ στη Νέα Υόρκη. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να μπαίνει σε ένα από τα αγαπημένα της μαγαζιά καμουφλαρισμένη, προσπαθώντας μάταια να κρύψει το πρόσωπό της με έναν γκρι μπερέ και φυσικά περιτριγυρισμένη από σωματοφύλακες.

Τα στοιχεία που την πρόδωσαν

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη από τον γάμο της. Φέρεται να έφτασε στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή και θα παραμείνει εκεί μία ολόκληρη εβδομάδα. Το πρόγραμμα έχει εξόδους, συναντήσεις με φίλους, ψώνια και φυσικά το baby shower. Το πάρτι για το βασιλικό μωρό το οργανώνουν οι φίλες της, ενώ θα δώσουν το παρών περίπου 15 άτομα και θα γίνει σήμερα το απόγευμα.


Μπορεί η Μέγκαν να ήθελε να περάσει απαρατήρητη, όμως θα αναγνωρίζαμε παντού το δαχτυλίδι αρραβώνων της και αυτό το κομψό παλτό από τη συλλογή της Βικτόρια Μπέκαμ! Είναι το ίδιο που φορούσε την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν παρακολούθησε την θεία λειτουργία μαζί με τον σύζυγό της και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

από Μαρία Ιωαννάτου