Αρχική > Celebrities > Baby boom στην ελληνική showbiz – Τρεις εγκυμοσύνες που μόλις αποκαλύφθηκαν!

Baby boom στην ελληνική showbiz – Τρεις εγκυμοσύνες που μόλις αποκαλύφθηκαν!

Οι εγκυμονούσες της ελληνικής showbiz αυξάνονται και πληθύνονται, αφού τα τελευταία εικοσιτετράωρα αποκαλύφθηκε ότι τρεις διάσημες κυρίες περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Μόλις τέσσερις μήνες μετά τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια μάλιστα, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο του μωρού, αφού δεν μπόρεσε να το δει στον υπέρηχο, ενώ μέχρι στιγμής η κοιλίτσα της δεν είναι αρκετά φουσκωμένη, για να καταλάβει κάποιος με την πρώτη ματιά ότι είναι έγκυος.

Μάντη Περσάκη

Mια ακόμη εγκυμοσύνη στην ελληνική showbiz αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, το οποίο θα είναι κοριτσάκι. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει άλλο ένα παιδί, τον μικρό Βασίλη που σήμερα είναι τεσσάρων ετών.

Φανή Χαλκιά

Το δεύτερο παιδάκι της περιμένει η Φανή Χαλκιά και ο σύζυγός της Λούης Καραμάνος. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το περιοδικό ΟΚ! Η Φανή διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ πολύ σύντομα θα ξέρει και το φύλο του μωρού τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, τον γιο τους Πέτρο, ο οποίος είναι δύο ετών.