Αρχική > Ομορφιά > Γιατί αυτή η γυναίκα έκρυψε το πρόσωπό της με μια σακούλα; Η λύση στο πρόβλημα που δίνει και έγινε viral!

Γιατί αυτή η γυναίκα έκρυψε το πρόσωπό της με μια σακούλα; Η λύση στο πρόβλημα που δίνει και έγινε viral!

ρούχα_makeup

Μια γυναίκα μοιράστηκε με τους followers έναν πάραδοξο τρόπο για να μην λερώνονται τα ρούχα τους όταν φορούν makeup.

Όχι δεν πρόκειται για κάποια ιδιαίτερη λύση στο πρόβλημα ούτε για κάποια ανακάλυψη που θα λύσει τα χέρια των γυναικών και όχι μόνο που χρησιμοποιούν μακιγιάζ.

Ναι, εσείς μπορεί να ντύνεστε πρώτα και μετά να βάφεστε μετά ή απλώς να προσέχετε πολύ. Μήπως χρησιμοποιείτε κάποιο σταθεροποιητικό σπρέι; Οι λύσεις είναι πολλές, αλλά όπως φαίνεται η @_evamariie θέλησε να δοκιμάσει κάτι πιο ριξηκέλευθο.

https://twitter.com/_evamariie/status/875520647216091136

Αφού έβαψε το πρόσωπό της, τοποθέτησε μια χάρτινη σακούλα στο κεφάλι της και έπειτα φόρεσε τα ρούχα της. Όχι δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού μοιράστηκε με τους followers της αυτή της σκέψη.

Πώς αντέδρασαν;

Η ιδέα της έγινε viral! Τα likes έφτασαν 61,000 μέσα σε λίγες ώρες, ενώ τα retweets τα 17,000! Μάλιστα, οι απαντήσεις που έχει λάβει έχουν ξεπεράσει τις 400! Πολλές κοπέλες τη συγχαίρουν, ενώ άλλες, εύλογα, αναρωτιούνται για το τι γίνεται με τη σακούλα. Δεν ακουμπά το πρόσωπό της; Δεν χαλά το βάψιμό της;

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Λέρωσες τη μπλούζα σου με makeup; Υπάρχει τρόπος να την καθαρίσεις, χωρίς να αφήσεις πίσω καμία κιτρινίλα!

Time saving makeup tips για τις μέρες που «χάλασε» το ξυπνητήρι!

«Καθαρίζω το πρόσωπό μου καθημερινά με μαντηλάκια: Κάνω καλά;» Ποιος είναι, τελικά, ο καλύτερος τρόπος ντεμακιγιάζ;