Αρχική > Τι Νέα; > Αυτή την Κυριακή κάνε κάτι διαφορετικό: Τρέξε!

Αυτή την Κυριακή κάνε κάτι διαφορετικό: Τρέξε!

Το τρέξιμο είναι μια από τις καλύτερες μορφές άσκησης. Όταν μάλιστα γίνεται σε χώρους πρασίνου και για καλό σκοπό, τότε τα αποτελέσματά της είναι ακόμα πιο θεαματικά!

Γι’ αυτό, λοιπόν, και εμείς σας προτείνουμε όχι μία, αλλά δυο εκδηλώσεις που αφορούν στο τρέξιμο για την προσεχή Κυριακή!

Run Day

Ένας χώρος στολίδι για την πόλη μας έχει προσφέρει πολλά από τη στιγμή που πρωτολειτούργησε και συνεχίζει. Ο λόγος για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τη Run Day που διοργανώνει.

Συγκεκριμένα, αγώνας δρόμου 5χλμ σε διαδρομή εντός και εκτός του Πάρκου για άτομα 15-65 ετών θα διεξαχθεί την Κυριακή 29-10!

Εναλλακτικά, για όσους επιθυμούν θα διεξαχθεί δυναμικό βάδην απόστασης 2χλμ, αλλά και αγώνας δρόμου 1 χλμ. για παιδιά 6-15 ετών.

Στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ., μπορούν να συμμετέχουν έως και 600 άτομα με προεγγραφή στο SNFCC.org, ενώ στο δυναμικό βάδην έως και 300 άτομα με εγγραφή στη γραμματεία του Στίβου έως και 30’ πριν την έναρξη!

Run Day

Κυριακή 29/10 | 09.00-13.00

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 176 74

Αγώνας Δρόμου για καλό σκοπό

Για πέμπτη χρονιά ο αγώνας δρόμου “Όλοι Μαζί Μπορούμε”  θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στη Λίμνη Μαραθώνα! Συμμετέχουμε ενεργά σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης.

Διαδρομές: 

Α΄Διαδρομή: αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, με χρονομέτρηση, εκκίνηση στις 9:00 το πρωί

Β΄Διαδρομή: αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, με χρονομέτηρηση, εκκίνηση στις 9:05 το πρωί.

Γ΄ Διαδρομή: δυναμικό βάδην 5 χιλιομέτρων, χωρίς χρονομέτρηση, εκκίνηση στις 11.00 το πρωί

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο πλάτωμα του φράγματος (από την πλευρά του Μαραθώνα), ενώ ο τερματισμός, στην είσοδο των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ. Οι δρομείς θα έχουν μια ευκαιρία να τρέξουν περιμετρικά της λίμνης σε μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση.

Όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή να υπάρχει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή των παιδιών.