Μια εταιρεία στρωμάτων στην Αμερική αποφάσισε να διαφημίσει τα προϊόντα της και έγινε, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, viral με τον πιο αρνητικό τρόπο! 

Με αφορμή την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, η εταιρεία Miracle Mattress έκανε ένα διαφημιστικό σποτ για τις εκπτώσεις εξισώνοντας την πτώση των τιμών με την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων στη Νέα Υόρκη το 2001. Σε μια προσπάθεια να δείξουν πόσο πέφτουν οι τιμές οι δύο υπάλληλοι πέφτουν επάνω στους «Δίδυμους Πύργους» ρίχνοντας με αυτό τον τρόπο τα στρώματα. Τότε η μάνατζερ του καταστήματος, η Τσερίς Μπονάνο, κοιτάζει προς την κάμερα και λέει: «Ω Θεέ μου, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ».

Βέβαια, αρκετοί είναι και εκείνοι που υπσοτηρίζουν ότι όσοι είναι αρνητικοί απέναντι στην συγκεκριμένη διαφήμιση δεν αντιλαμβάνονται το χιούμορ πίσω από αυτο το meme, χωρίς να βρίσκουν, όμως, πολλούς υποστηρικτές!

Η διαφήμιση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και αποσύρθηκε από το διαδίκτυο. Ένας ειδικός σε θέματα μάρκετινγκ την αποθήκευσε και στη συνέχεια την ανάρτησε εκ νέου στο Youtube. Η εταιρεία από το Τέξας έχει ζητήσει συγγνώμη, αλλά είναι ήδη πολύ αργά.

Η διαφήμιση για το νέο άρωμα του Dior ήρθε σε πολύ κακό timing για τον Depp!

Η νέα διαφήμιση του KENZO για το «WORLD», θα σε εκπλήξει χορευτικά!

από sstrempa