Αρχική > Featured > Άρον άρον φεύγουν οι τουρίστες από τη Χαλκιδική μετά τη φονική κακοκαιρία (εικόνες)

Άρον άρον φεύγουν οι τουρίστες από τη Χαλκιδική μετά τη φονική κακοκαιρία (εικόνες)

Άρον άρον φεύγουν οι τουρίστες από τη Χαλκιδική, μετά τη θεομηνία που έπληξε χθες βράδυ την περιοχή, η οποία κόστισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές και βύθισε στο σκοτάδι το μεγαλύτερο μέρος των περιοχών.

Αυτή την ώρα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Ποτίδαια, στη Νικήτη, καθώς και στο φανάρι της Γερακινής. Μάλιστα, στην Ποτίδαια και τη Γερακινή βρίσκονται επί τόπου τροχονόμοι οι οποίοι ρυθμίζουν την κίνηση των οχημάτων.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Πρώτο θέμα στα ξένα ΜΜΕ

Την ίδια ώρα, τον γύρο του κόσμου κάνει η δυσάρεστη είδηση για τη «βιβλική καταστροφή» που σημειώθηκε στη Χαλκιδική, με πολλά ξένα δημοσιεύματα να παροτρύνουν τους τουρίστες να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στις χώρες τους.

Τουρίστρια από το Κισινάου της Μολδαβίας που διέμενε στη Νέα Ποτίδαια και είδε την καταστροφή με τα μάτια της, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι στον αρχικό σχεδιασμό της οικογένειας ήταν να περάσουν διακοπές λίγων ημερών στη Χαλκιδική, όμως ύστερα από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους.