Αρχική > Featured > Αρκούν μόλις 30 ευρώ για να κάνεις δικά σου τα αγαπημένα sneakers της Νταϊάνα και της Κέιτ Μίντλετον

Αρκούν μόλις 30 ευρώ για να κάνεις δικά σου τα αγαπημένα sneakers της Νταϊάνα και της Κέιτ Μίντλετον

Ποιες είναι οι τέσσερις αγαπημένες μας λέξεις; Έκπτωση 50 τοις εκατό! Μερικά από τα sneakers του brand Superga μπορείς τώρα να τα βρεις στη μισή τιμή στο Amazon. Αυτά είναι υπέροχα νέα γιατί ένα ζευγάρι λευκά πάνινα παπούτσια στη συλλογή μας δεν είναι ποτέ αρκετό – ειδικά αν είναι τόσο διαχρονικά όσο τα δημοφιλή σχέδια της Superga.

Όταν λέμε δημοφιλή εννοούμε ότι δεν θα μετανιώσετε για την αγορά σας τα επόμενα πολλά, πολλά χρόνια! Τα πάνινα παπούτσια Cotu της Superga ήταν από τα αγαπημένα της πριγκίπισσας Νταϊάνα πίσω στη δεκαετία του ’90 και εξακολουθούν να είναι εξίσου μοντέρνα και σήμερα. Και σε περίπτωση που αμφιβάλλετε, τα sneakers της Superga είναι τα αγαπημένα και της Κέιτ Μίντλετον!

Ακόμα να σας πείσουμε; Αν δεν έχετε ήδη ένα ζευγάρι ή απλά θέλετε να κάνετε stock (όπως είπαμε, ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό), τώρα είναι η ιδανική στιγμή να τα αποκτήσετε. Δεν μπορούμε βέβαια να μην αναφέρουμε ότι τα κλασικά Cotu είναι unisex, οπότε μπορείτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι και για τον σύντροφό σας και να πραγματοποιήσετε τα πιο τέλεια matchy-matchy looks!

Δείτε τα εδώ:
Amazon