Αρχική > Featured > Το αποτυχημένο photoshop της Όπρα Γουίνφρεϊ στο Vanity Fair – Τι απαντά το περιοδικό

Το αποτυχημένο photoshop της Όπρα Γουίνφρεϊ στο Vanity Fair – Τι απαντά το περιοδικό

Το περιοδικό Vanity Fair γιόρτασε 24 χρόνια κυκλοφορίας με ένα επετειακό τεύχος που έκρυβε πολλές εκπλήξεις! Το εξώφυλλο του περιοδικού έχει γίνει viral εξαιτίας του αποτυχημένου photoshop στις φωτογραφίες που τράβηξε η Annie Leibovitz, με αποτέλεσμα η Όπρα Γουΐνφρεϊ να καταλήξει με τρία χέρια και η Ρις Γουίδερσπουν να αποκτήσει ένα πόδι επιπλέον.

Η διάσημη ηθοποιός έσπευσε να σχολιάσει με αυτοσαρκασμό το συμβάν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter: «Λοιπόν, υποθέτω ότι τώρα όλοι ξέρουν πως έχω 3 πόδια. Ελπίζω να μπορείτε να με αποδεχτείτε γι’ αυτό που είμαι», ενώ η Όπρα Γουΐνφρεϊ δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει με άφθονη δόση χιούμορ: «Αποδέχομαι το τρίτο σου πόδι από τη στιγμή που αποδέχεσαι το τρίτο μου χέρι».

Μετά τα σχόλια των δύο διάσημων κυριών του Χόλιγουντ, το Vanity Fair αποφάσισε να πάρει θέση δημοσίως για το αποτυχημένο photoshop: «Παρόλο που θα λατρεύαμε την αποκλειστικότητα στο τρίτο πόδι της Ρις Γουίδερσπουν, είναι απλώς η γραμμή του φορέματός της. Όσο για την Όπρα, πώς θα μπορούσε να τα βγάζει όλα πέρα έχοντας μόνο δύο χέρια;», διευκρινίζοντας ότι το λάθος έχει ήδη διορθωθεί στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού.