Αρχική > Featured > Απολαυστικό βίντεο: Τα παιδιά δίνουν τη δική τους ερμηνεία για τον έρωτα

Απολαυστικό βίντεο: Τα παιδιά δίνουν τη δική τους ερμηνεία για τον έρωτα

Ημέρα των Ερωτευμένων σήμερα και ίσως ένα από τα πιο εύστοχα και ειλικρινή βίντεο που μπορεί να βρει κάποιος στο διαδίκτυο είναι αυτό του Λάμπρου Φισφή. Kαι αυτό γιατί τα παιδιά δίνουν στον «έρωτα» τη δική τους ερμηνεία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που έχει γίνει Viral μέσα σε τέσσερις μόνο ημέρες και βρίσκεται ήδη στα trends του Youtube.

Έτσι, όταν ο παρουσιαστής λέει «αγάπη», ένα παιδί σχολιάζει «χάλι μαύρο», ενώ ένα κορίτσι λέει «φιλία». Μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Φισφής θέλησε να μάθει «πού πας για να βρεις έναν άντρα;» με ένα κορίτσι να του απαντά σε «μαγαζί για άντρες», ενώ κάποιος άλλος είπε στην εκκλησία, στην τράπεζα και στην αλάνα.

Οταν δε ρώτησε πώς λένε τον Αγιο που προστατεύει τους ερωτευμένους άκουσε τις εξής απαντήσεις: Δημήτριο, Αγαπονήσι, Αναστάσιο, Χαράλαμπο, ενώ η ημέρα των ερωτευμένων είναι η 28η Οκτωβρίου!

Ο ίδιος ο Φισφής αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο: «Το πιο μικρό talk show έφτασε. Αφιλτράριστες, αυθόρμητες και σουρεαλιστές συνεντεύξεις με παιδιά πάνω στα μεγάλα και μικρά θέματα της καθημερινότητάς μας. Αυτή είναι η μίνι σειρά Small Talk».