Αρχική > Featured > Αποκτήστε δωρεάν τον πρώτο τόμο του βιβλίου «Η Δίαιτα Αλλιώς…» – Έναν πολύτιμο οδηγό για την απώλεια βάρους, την ευζωία και την υγεία

Αποκτήστε δωρεάν τον πρώτο τόμο του βιβλίου «Η Δίαιτα Αλλιώς…» – Έναν πολύτιμο οδηγό για την απώλεια βάρους, την ευζωία και την υγεία

Την Κυριακή 23 Ιουνίου μαζί με το Έθνος κυκλοφορεί ο πρώτος τόμος του βιβλίου «Η Δίαιτα Αλλιώς…» της wellness editor ‘Αννας Μαρίας Παπίρη. Ένας πολύτιμος οδηγός για την απώλεια βάρους, την ευζωία και την υγεία με άξονα την ελληνική διατροφή και κουλτούρα.

Εκτίμησε το βάρος σου υπολογίζοντας τον μεταβολικό σου ρυθμό, ξεδιάλυνε το θερμιδικό χάος που σε περιβάλλει και ανακάλυψε τις τροφές που είναι οι σύμμαχοί σου στην προσπάθεια να χάσεις κιλά.

Πρόγραμμα απώλειας κιλών

Χάσε μέχρι 5 κιλά τον μήνα με το διατροφικό πρόγραμμα των 4 εβδομάδων, ξεχωριστό για άντρες και γυναίκες, και συνδύασέ το καθημερινά με καλλισθενική άσκηση για σώμα σε απόλυτη αρμονία.

Κάψε λίπος με 40 επιλεγμένες ασκήσεις και εξασφάλισε ταχύτερη γράμμωση των μυών σου. Χτίσε σμιλεμένο σώμα εξαφανίζοντας την κοιλιά, το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα.

Οι σωστές συνταγές

Φάε χωρίς ενοχές. Απόλαυσε κάθε μία από 30 συνταγές του βιβλίου με γνήσια ελληνική ταυτότητα, υποστηριγμένες με τη διατροφική τους αξία, και μάθε σε ποιες παθήσεις ή όργανα του σώματός σου λειτουργούν ευεργετικά.

Δες τη διατροφή ως το πιο σημαντικό μέσο για τη διατήρηση της υγείας, της ομορφιάς, της ευτυχίας και της καλής ενέργειας