Αρχική > TV > Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Στάνκογλου: Θα συνεχίσει να είναι ο Κυπραίος στις Μέλισσες;

Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Στάνκογλου: Θα συνεχίσει να είναι ο Κυπραίος στις Μέλισσες;

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Ant1 και μεταξύ άλλων μίλησε για το εάν θα συνεχίσει ή όχι και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες», όπου και υποδύεται τον σκοτεινό Θωμά Κυπραίο. Ο δημοφιλής ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως του χρόνου δεν θα συνεχίσει στη σειρά. 

«Από πέρσι που συμφωνήσαμε για τη δουλειά, δεν ξέραμε εάν θα πάει δεύτερη χρονιά, είχαμε συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια και ούτως ή άλλως είχα κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο το καλοκαίρι και να ακολουθήσει περιοδεία με τον Προμηθέα Δεσμώτη” σημείωσε χαρακτηριστικά η Γιάννης Στάνκογλου, “Πράγμα το οποίο ακυρώθηκε με τον κορωνοϊό όπως και όλα έχουν πάει πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε, οι συμφωνίες είναι συμφωνίες και τις κάνουν οι άνθρωποι. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στις Άγριες Μέλισσες” συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής.

“Έχει να κάνει με το πως η σεναριογράφος θα το οδηγήσει. Ο Κυπραίος είναι ένας χαρακτήρας που έχει παιδέψει και την Μελίνα και εμένα, δεν είναι εύκολο να “κουβαλήσεις” έναν τέτοιο χαρακτήρα».