Αρχική > Featured > Αποκάλυψη: Όταν η Ολίβια Κόλμαν και η Τζίλιαν Άντερσον μπήκαν στο παλάτι

Αποκάλυψη: Όταν η Ολίβια Κόλμαν και η Τζίλιαν Άντερσον μπήκαν στο παλάτι

H Ολίβια Κόλμαν και η Τζίλιαν Άντερσον, πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς «The Crown» (Το Στέμμα) εμφανίστηκαν στην βρετανική εκπομπή The Late Show για να συζητήσουν, μεταξύ άλλων, την εμπειρία της συνάντησής τους με την πραγματική βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το παλάτι, ήταν διασκεδαστικό, αποδεικνύεται ότι όλα όσα κάναμε στο The Crown ήταν πιο ήπια σε σύγκριση με το πραγματικό παλάτι” είπε για την επίσκεψή της στο Μπάκιγχαμ η βραβευμένη με Όσκαρ, Ολίβια Κόλμαν, η οποία υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Η Άντερσον, η οποία ενσαρκώνει την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μάργκαρετ Θάτσερ, είπε ότι έχει συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ πολλές φορές και ότι η μεγαλειότητά της έχει έναν βοηθό που της ψιθυρίζει με ποιον έχει συνάντηση.

Δεν μπορείτε να μιλήσετε προτού σου μιλήσουν, ξέρετε ότι μπορεί να είναι λίγο περίεργο. Μπορεί να σας υποβάλει ερωτήσεις για τον εαυτό σας ή αν απολαμβάνετε τη δουλειά που της είπαν εκείνη τη στιγμή ότι κάνετε” πρόσθεσε.

Οι δύο ηθοποιοί συζήτησαν επίσης για την απεικόνιση ιστορικών μορφών για τις ανάγκες της σειράς The Crown και αν οι ρόλοι τις βοήθησαν να δουν μια πιο ανθρώπινη πλευρά της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και της Μάργκαρετ Θάτσερ.

“Φαίνεται σαν μια γλυκιά γυναίκα που έχει δεσμευτεί να επιτελεί αυτό το έργο και το κάνει πολύ καλά με το μέγιστο των δυνατοτήτων της και με δεδομένο ότι δεν είχε ποτέ σκοπό να το κάνει, νομίζω ότι είναι εξαιρετικά θαυμάσια σε αυτό” είπε η Κόλμανγια τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

“Η Θάτσερ, από την άλλη πλευρά, είναι τόσο σιδηρά όσο φαίνεται, νομίζω” τόνισε η Αντερσον και σημείωσε ότι το The Crown παρουσιάζει πολύ καλά πολυδιάστατους χαρακτήρες που έχουν πολλές διαφορετικές πλευρές.