Αρχική > TV > Αποκαλύψεις Βερύκιου για Μενεγάκη: Το budget της και τo «ντου» του Κοντομηνά στην εκπομπή της

Αποκαλύψεις Βερύκιου για Μενεγάκη: Το budget της και τo «ντου» του Κοντομηνά στην εκπομπή της

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Δήμος Βερύκιος στη σύνδεσή του με το Happy Day με αφορμή την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Πιο συγεκριμένα εξήρε την επιχειρηματικότητά της, το παρασκήνιο από την ξαφνική είσοδο που είχε κάνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς  στο πλατό της εκπομπής της…

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, την περίοδο της κορύφωσης της προσπάθειας να κρατηθεί το μαγαζί όρθιο σε μια στιγμή πάρα πολύ δύσκολη, είχε έρθει στα Studio Pro στην Παλλήνη ο τότε ιδιοκτήτης του σταθμού. Μου λέει στο αφτί “Πάμε μαζί κάτω, πάμε να δούμε την Ελένη. Ετοιμάσου!” και μπουκάρουμε στην κουζίνα του πλατό. Αυτό το πλάνο, αυτή η κίνηση στιγμάτισε σε μεγάλο βαθμό την πολιτική σκέψη του κυβερνώντος τότε κόμματος στην αποκοτιά του χειρισμού των αδειών που το πληρώνει ακόμα και σήμερα από τον κόσμο της ενημέρωσης, των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Εκεί που η Ελένη Μενεγάκη δεν γνώριζε την άφιξη του τότε ιδιοκτήτη του σταθμού, δεν τα έχασε. Έδειξε πόσο επαγγελματίας ήταν. Αλλά η Ελένη Μενεγάκη έχει επιχειρηματικό μυαλό. Οι διαπραγματεύσεις που έκανε με τον τότε ιδιοκτήτη για το δικό της budget δεν παίζονται», είπε ο Δήμος Βερύκιος.