Πρόκειται για τη σειρά που συντρόφεψε τα χειμωνιάτικα βράδια μας τα τελευταία 5 χρόνια και για τα ζευγάρια εκείνα που μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους να μπούμε, να καθίσουμε και να παρακολουθήσουμε την προσωπική τους ζωή. Να τους ζήσουμε, να μοιραστούμε την καθημερινότητά τους και να δούμε πόσο κοινές ιστορίες είναι αυτές που βιώνουμε όλοι μας.

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστεί για έκτη σεζόν, κάτι που δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνει έτσι ακριβώς. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» την συνέχεια της σειράς. Η αρχική απόφαση του καναλιού ήταν η ολοκλήρωση της σειράς τη φετινή σεζόν. Όμως τα σχέδια ανατράπηκαν. Ο λόγος; Η επίμονη αγάπη των τηλεθεατών.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι η σειρά συνεχίζεται λόγω των εκατοντάδων μηνυμάτων που έστειλαν τηλεθεατές στο σταθμό για να ανατρέψουν τα σχέδιά του. «Η αλήθεια είναι ότι είχε βγει ανακοίνωση ότι θα σταματήσουμε, αλλά πραγματικά ο κόσμος επέμενε τόσο πολύ, έστειλε κάποια γράμματα, επικοινώνησαν και αποφάσισε το κανάλι να συνεχιστεί η σειρά. Ο μεγάλος παράγοντας είναι το ίδιο το κοινό».

Όμως, μια ηρωίδα που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιό της, δεν θα συνεχίσει.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤV Έθνους, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη -που υποδυόταν τη σύζυγο του Βλαδίμηρου Κυριακίδη- αποχωρεί από τη σειρά για προσωπικούς λόγους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το αν θα αντικατασταθεί από άλλη ηθοποιό ή το «ζευγάρι» θα χωρίσει. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει ενδεχόμενο η ηθοποιός να αντικατασταθεί. Ελένη Ράντου και Μαρία Καβογιάννη είναι τα επικρατέστερα ονόματα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

από Σοφία Κωστάρα