Αρχική > Featured > Από την Κέιτ μέχρι τη Μέγκαν: Αυτό είναι το beauty προϊόν που χρησιμοποιούν όλες οι royals

Από την Κέιτ μέχρι τη Μέγκαν: Αυτό είναι το beauty προϊόν που χρησιμοποιούν όλες οι royals

Η επιρροή των royals δε γνωρίζει όρια ειδικά όταν πρόκειται για τη ρουτίνα ομορφιάς τους. Πάρτε τα μαλλιά τους, για παράδειγμα. Τα highlights της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αξίζουν μια δοκιμή στο επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο, ενώ τα λαμπερά waves της Μέγκαν και η sleek αλογοουρά της είναι εξίσου πολυπόθητα.

Αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα προϊόντα ομορφιάς που επιλέγουν καθημερινά, δεδομένου ότι έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε προϊόν μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι ενδιαφέρον ότι, τόσο η Κέιτ όσο και η Μέγκαν λατρεύουν τις προσιτές μάρκες καλλυντικών.

Ωστόσο, υπάρχει μια συνήθεια ομορφιάς που κληρονόμησαν οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας από την ίδια τη βασίλισσα. Η Μεγαλειότητά της (η οποία απεχθάνεται τα λαμπερά βερνίκια νυχιών), σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιεί το βερνίκι Essie Nail Polish στην Ballet Slipper απόχρωση από το 1989.

Η Κέιτ επέλεξε μια αρκετά παρόμοια απόχρωση της Essie (Allure) για την ημέρα του γάμου της, ενώ η πριγκίπισσα Βεατρίκη φημολογείται ότι φορούσε το ίδιο ανοιχτό ροζ βερνίκι με τη γιαγιά της για τη μεγάλη της μέρα.

Αρκετοί πίστευαν ότι και η Μέγκαν είχε επιλέξει το ίδιο βερνίκι για την ημέρα του γάμου της, αλλά αργότερα αποκαλύφθηκε ότι επέλεξε μια ίδια απόχρωση από διαφορετική όμως μάρκα.

Πηγή κεντρικής φώτο: Instagram @royal.family.england