Αρχική > Τι Νέα; > Απίστευτο: 24χρονη έχασε το πόδι της εξαιτίας ενός ταμπόν!

Απίστευτο: 24χρονη έχασε το πόδι της εξαιτίας ενός ταμπόν!

tampon1Ούτε που το είχε φανταστεί η 24χρονη Λόρεν Γουάσερ ότι το πάρτι στο οποίο ήταν καλεσμένη θα είχε αυτή την κατάληξη… Το όμορφο μοντέλο έχασε το πόδι του από ένα ταμπόν και πλέον βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εταιρεία που κατασκευάζει το συγκεκριμένο προϊόν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα άρχισε να μην αισθάνεται καλά στο πάρτι της φίλης της, ενώ λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο σπίτι της και αμέσως έχασε τις αισθήσεις της. Ύστερα από κινητοποίηση της μητέρας της, η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι της κοπέλας και την βρήκε αναίσθητη στο πάτωμα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί έμφραγμα και η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη, αφού η μόλυνση από το ταμπόν είχε προχωρήσει στα όργανα.

tampon001Πιο συγκεκριμένα, το ταμπόν έγινε η ιδανική πύλη εισόδου της μόλυνσης στα εσωτερικά όργανα του μοντέλου, το αίμα σταμάτησε να κυκλοφορεί στα πόδια της, ενώ το δεξί πόδι από το γόνατο και κάτω είχε σαπίσει και οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό. Μάλιστα, αναγκάστηκε να υποστεί πολλές εγχειρίσεις για να μη χάσει και το δεύτερο πόδι της!

Η 24χρονη πέρασε μια περίοδο κατάθλιψης και δεν άντεχε στην ιδέα ότι έχασε το πόδι της και θα κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι. Κλείστηκε στο σπίτι της και δεν ήθελε πλέον να ζει. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ξεκινήσει από την αρχή. Σήμερα, έχει βρει ξανά τον εαυτό της και συνεχίζει κανονικά την καριέρα της ως μοντέλο.