Αρχική > Celebrities > Απίστευτο! Η Κατερίνα Γκαγκάκη χώρισε τον σύντροφό της στον αέρα εκπομπής (βίντεο)

Απίστευτο! Η Κατερίνα Γκαγκάκη χώρισε τον σύντροφό της στον αέρα εκπομπής (βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, ανακοινώνοντας παράλληλα τον χωρισμό της!

«Θεωρούσα ότι με κάποιο τρόπο θα γίνουν τα πράγματα μόνα τους, χωρίς να το προγραμματίσω. Θα ερωτευτώ παράφορα και θα θέλω να κάνω παιδί. Ερωτεύτηκα παράφορα αλλά δεν ήθελα να κάνω παιδί. Μετά δεν ήταν η στιγμή, μετά δεν ήθελε αυτός. Και όλο έλεγα ότι θα έρθει η στιγμή. Κοντά στον γάμο δεν έφτασα ποτέ. Πάντα είχα και ένα θέμα με τους άντρες επειδή ήταν πολύ μεγαλύτεροι από εμένα και θεωρούσα πιο επιτυχημένοι, δεν ήθελα να σκεφτούν ότι θέλω κάτι από αυτούς».

Έπειτα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο, κάνοντας μια ανακοίνωση που μάλλον δεν θα αρέσει πολύ στον σύντροφό της:

«Είμαι αρκετά χρόνια με κάποιον, αλλά νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο. Όταν δεν μαθαίνει κανείς κάτι νομίζω πως δεν αισθάνεσαι την περηφάνια να βγεις να το φωνάξεις. Νομίζω ότι είναι ακριβώς η στιγμή που πιστεύω ότι η ζωή θα μου φέρει μεγάλες αλλαγές την επόμενη χρονιά. Νομίζω ότι μόλις ανακοίνωσα έναν χωρισμό στην τηλεόραση!».

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/B2P4DN8chLY