Αρχική > Featured > Απίστευτο: 59χρονη κατηγορείται ότι βίασε τον 14χρονο γιο της κολλητής φίλης της

Απίστευτο: 59χρονη κατηγορείται ότι βίασε τον 14χρονο γιο της κολλητής φίλης της

Μια 59χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικώς τον 14χρονο γιο της κολλητής φίλης της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ίμπιζα. Όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις τους βγήκαν για να διασκεδάσουν, αφήνοντας στο ξενοδοχείο τη γιαγιά του παιδιού.

Ο 14χρονος ήπιε μόνο δύο μπύρες εις γνώση της μητέρας του, όμως η 59χρονη του έδινε να πίνει κρυφά από το ποτό της, προκειμένου να τον μεθύσει. Όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, ο μικρός ήταν ήδη ζαλισμένος και όπως παραδέχθηκε στο δικαστήριο: «Ερχόταν συνεχώς πάνω μου. Ακουμπούσε τους ώμους και τα πόδια μου».

Κάποια στιγμή η γιαγιά άκουσε θόρυβο από το σαλόνι και πλησιάζοντας, είδε την 59χρονη να παρενοχλεί το παιδί. Αμέσως τους είπε να επιστρέψουν στα δωμάτια τους, όταν μετά από λίγη ώρα άκουσε πάλι ψιθύρους, αυτή τη φορά από το μπαλκόνι. Τραβώντας τις κουρτίνες είδε τον εγγονό της να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με την 54χρονη. «Η μητέρα σου νομίζει ότι είσαι παιδί, αλλά εγώ βλέπω οτι είσαι αγόρι», άκουσε να του λέει χαρακτηριστικά.

Την επόμενη μέρα το πρωί, την έδιωξε από δωμάτιο του ξενοδοχείου και την κατήγγειλε, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.