Αρχική > Celebrities > Απίστευτη περιπέτεια για τη Μαρίνα Βερνίκου και τον σύζυγό της στη Μογγολία (εικόνες)

Απίστευτη περιπέτεια για τη Μαρίνα Βερνίκου και τον σύζυγό της στη Μογγολία (εικόνες)

Η Μαρίνα Βερνίκου διαθέτει έναν από τους πιο ενημερωμένους λογαριασμούς στο Instagram, τον οποίο μας αρέσει να «χαζεύουμε» με τις ώρες λόγω των εξαιρετικών εικόνων που μας μεταφέρει η επιχερηματίας από τα ταξίδια της.

Αυτή τη φορά η Μαρίνα Βερνίκου μαζί με την οικογένειά της ταξίδεψε στη Μογγολία και όπως αποκάλυψε στα social media, αυτή είναι η 128η χώρα που επισκέπτεται στη ζωή της. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν προγραμματίσει, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν αρκετά.

Το απρόοπτο των διακοπών τους

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν μοναδικές τις φωτογραφίες της είναι οι λήψεις από drone, το οποίο ξέρει να χειρίζεται με περισσή μαεστρία. Ωστόσο, αυτή τη φορά ήρθε αντιμέτωπη με τις αρχές, με αποτέλεσμα να της κατασχέσουν το drone και να διαγράψουν όλες τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι μαζί με τον σύζυγό της κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για παραπάνω από δύο ώρες.

Όμως, τέλος καλό όλα καλά, αφού πλέον κρατά ξανά στα χέρια της το αγαπημένο της drone, ώστε να συνεχίσει τις αγαπημένες της λήψεις από ψηλά.