Μπορεί ο θυελλώδης έρωτάς τους να οδήγησε σε γάμο το 2014, όμως η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία δύο χρόνια αργότερα. Κι ενώ οι φήμες οργιάζουν για νέες σχέσεις που έχουν συνάψει ο καθένας από την πλευρά του, μια απρόσμενη είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η Αντζελίνα Τζολί καθυστερεί το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ, καθώς έχει αλλάξει γνώμη και θέλει να είναι ξανά μαζί του. Παρά το γεγονός ότι ήταν εκείνη που είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβρη του 2016, η σταρ του Χόλιγουντ έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω στη ζωή της τον Μπραντ Πιτ.

«Δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει στη ζωή της»

«Η Αντζελίνα ξεκαθάρισε στον Μπραντ ότι θέλει να τα ξαναβρούν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι’ αυτό προβάλλει συνεχώς εμπόδια στον Μπραντ για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.


Ωστόσο, το ίδιο δεν ισχύει από την πλευρά του Μπραντ Πιτ, ο οποίος λέγεται ότι έβγαινε με την Σαρλίζ Θερόν, καθώς η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως ο ηθοποιός δεν σκέφτεται καθόλου το σενάριο της επανασύνδεσης.

«Το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να ξεμπερδεύει με το διαζύγιο, που κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει εδώ και έναν χρόνο. Ωστόσο, εκείνη δεν το παίρνει με τίποτα απόφαση», προσθέτει η πηγή στην εφημερίδα The Sun.

από Μαρία Ιωαννάτου