Αρχική > Featured > Άνοιξη 2020: Οι 5 top αποχρώσεις στα μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

Άνοιξη 2020: Οι 5 top αποχρώσεις στα μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

Φέτος την άνοιξη, σκεφτείτε το χρώμα των μαλλιών σας όπως το αγαπημένο σας λευκό μπλουζάκι: μια βάση πάνω στην οποία θα προσθέσετε τις δικές σας, προσωπικές πινελιές. Οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν, έχουν να κάνουν με τις φυσικές ρίζες σε συνδυασμό με προσθήκες που θα δώσουν επιπλέον λάμψη στα μαλλιά.

Η ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών, επειδή οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Αν προτιμήσετε το ξανθό, ξεχάστε το πλατινέ χρώμα και προτιμήστε ένα πιο φυσικό, ενώ αν έχετε σκούρα βάση προσθέστε χρυσές ανταύγειες για λάμψη και επιπλέον βάθος.

Πριν όμως προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αλλαγή, δείτε παρακάτω τα πέντε χρώματα μαλλιών που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη του 2020.

Οι 5 top αποχρώσεις για την Άνοιξη 2020:

Πρόκειται για ένα μείγμα από κίτρινες και στο χρώμα της στάχτης ανταύγειες σε συνδυασμό με πιο σκούρες ρίζες. Η τεχνική αυτή δίνει περισσότερο βάθος στο τελικό αποτέλεσμα.

Εδώ έχουμε έναν συνδυασμό από ανταύγειες και της τεχνικής ombré. Το χρώμα είναι καστανό με χρυσές ανταύγειες, οι οποίες επειδή ξεκινούν από τη ρίζα έχουν το επιθυμητό τελείωμα.

View this post on Instagram

Silk cut RG @salsabiila.a #rosegold

A post shared by BLEACH (@bleachlondon) on

Το ροζ χρυσό χρώμα στα μαλλιά είναι το μεγάλο trend για την άνοιξη του 2020. Εδώ μπορείτε να δείτε πώς η ροζ πορτοκαλί απόχρωση συνδυάζεται με την καστανή, θυμίζοντας το χρώμα που έχει το ηλιοβασίλεμα.

Ο φυσικός ξανθός τόνος είναι το μυστικό που προσδίδει την πραγματική μαγεία στο λαμπερό hair look του μοντέλου Josephine Skriver.

Είδαμε για πρώτη φορά αυτή την απόχρωση στους δρόμους της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, με την Kendall Jenner και άλλες influencers να επιλέγουν παρόμοια παραλλαγή του ζεστού καστανού. Αυτό το χρώμα θα συνεχίσει να αποτελεί μεγάλη τάση την άνοιξη που έρχεται.