Αρχική > Gossip > Άννα Κορακάκη: Έκλεισε τα 24 με μάσκα και τούρτα εμπνευσμένη από τον κορωνοϊό (εικόνες)

Άννα Κορακάκη: Έκλεισε τα 24 με μάσκα και τούρτα εμπνευσμένη από τον κορωνοϊό (εικόνες)

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη, έσβησε τα 24 κεράκια στην ιδιαίτερη τούρτα της με θέμα τον κορωνοϊό και το σύνθημα «Μένουμε σπίτι», αλλά και με τους φίλους της να της εύχονται από μακριά!

Της έκαναν έκπληξη κάτω από το μπαλκόνι της και μέσα σε μία κούτα της έστειλαν τα πιο περίεργα δώρα, όπως ένα χαρτί υγείας με φιόγκο, ένα αντισηπτικό, σοκολάτες, απολυμαντικό σπρέι και μία μάσκα.

«Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’ αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να στο δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών! Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!».

Δείτε τις φωτογραφίες:

View this post on Instagram

Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!💙 Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!! Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική…🤫 Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας! #birthday #coronathemedcake #happyaries #welcome24 #blessed #birthdaygirl🦋

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on