Αρχική > Valentine's Day > Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και τον γιορτάζουμε με κινηματογραφικό Χριστόφορο Παπακαλιάτη – Δείτε πού

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και τον γιορτάζουμε με κινηματογραφικό Χριστόφορο Παπακαλιάτη – Δείτε πού

Με μια αγαπημένη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα συντροφεύσει ο ALPHA όσους από εμάς προτιμήσουν να μείνουν μέσα σήμερα το βράδυ. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε, αρκεί να φτιάξετε και λίγο ατμόσφαιρα.
Για όλους εμάς που αγαπάμε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον τρόπο που έχει αποδώσει τον έρωτα (απαγορευμένο ή μη) μέσα από τις τηλεοπτικές του σειρές και τον κινηματογράφο, η σημερινή προβολή του «Αν…» από τον δέκτη του ALPHA είναι σίγουρα καλοδεχούμενη.
Η πρώτη του κινηματογραφική ταινία, το «Αν…», βγήκε στις αίθουσες το 2012 και έκανε ρεκόρ εισπράξεων, φτάνοντας τα 350.000 εισιτήρια μόλις στις τρεις πρώτες εβδομάδες προβολής του, αριθμός πολύ σπάνιος για το ελληνικό Box Office.

Τα selfie βίντεο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Με αφορμή την προβολή αυτής της ταινίας από τον ALPHA, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πήρε το κινητό του και έκανε μια σειρά από selfie βίντεο, τα οποία και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στο Λος Άντζελες και αναπολεί τις στιγμές των γυρισμάτων του «Αν», αλλά και τους συνεργάτες του, ενώ λέει πόσο επίκαιρη θεωρεί ακόμα και σήμερα την ταινία αυτή.

Το στόρι του «Αν…»

Πόσο μπορεί μια στιγμιαία απόφασή μας να καθορίσει όλη μας τη ζωή; Μπορεί ο έρωτας να είναι το αντίδοτο στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, επιχειρεί να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από μια τριπλή ιδιότητα, του σεναριογράφου, του σκηνοθέτη και του ηθοποιού, δημιουργώντας ένα διαφορετικό love story, σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, την ταινία «Αν…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ