Αρχική > Celebrities > Άγγελος Μπράτης: “Από μικρό παιδί ήμουν διαφορετικός από τους άλλους. Γι’ αυτό δεν έβρισκα φίλους”

Άγγελος Μπράτης: “Από μικρό παιδί ήμουν διαφορετικός από τους άλλους. Γι’ αυτό δεν έβρισκα φίλους”

Ο Αγγελος Μπράτης, ο σχεδιαστής και κριτής του GNTM 2, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Stars System». Εκεί, μίλησε στην Άση Μπήλιου λίγο παραπάνω για τον εαυτό του, πηγαίνοντας πίσω στα παιδικά του χρόνια.

Διαφορετικό χιούμορ

Ο σχεδιαστης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο χιούμορ του και στο πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς, αφού όπως αποκαλύπτει συχνά υπάρχουν παρεξηγήσεις με όσα λέει. «Νομίζω ότι με παρεξηγούν εύκολα, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος το χιούμορ μου. Είμαι και λίγο διφορούμενος, μ’ αρέσει να προκαλώ», είπε.

Ερωτώμενος για την ιστορία bulling διαγωνιζόμενης στο GTNM2, ο κριτής του ριάλιτι μόδας θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και σχολίασε: «Οταν ήμουν πολύ μικρός δεν είχα πολλούς φίλους, ένιωθα πολύ ανασφάλεια γιατί δεν έβρισκα, επειδή μεγάλωσα σε μικρές επαρχιακές πόλεις, φίλους που να καταλαβαίνω ότι είναι κι αυτοί τόσο διαφορετικοί όσο ένιωθα εγώ».

«Και με τους γονείς μου ήταν δύσκολο. Οι ερωτήσεις ενός παιδιού δεν ήταν κανονικές ερωτήσεις παιδιού, με απασχολούσαν πράγματα πολύ πιο βαθιά», κατέληξε ο Αγγελος Μπράτης.