Κι ενώ όλοι εμείς νομίζαμε ότι η σούπερ δεμένη παρέα του “Παρά 5”, που αγαπήσαμε μερικά χρόνια πριν, είχε τις ίδιες σχέσεις αγάπης και τρυφερότητας και εκτός πλατό, οι δηλώσεις και τα μισόλογα των τελευταίων ημερών, μας έχουν ξαφνιάσει. Περ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη για το τι έχει συμβεί στην παρέα του Παρά Πέντε. Τι έχει συμβεί δηλαδή και οι μισοί δεν μιλάνε με τους άλλους μισούς.

Στο θέμα έχει αναφερθεί ο Γιώργος Καπουτζίδης αλλά και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Τώρα Αγγελική Λάμπρη ή «Αγγέλα» του «Παρά 5» σε εμφάνισή της στη Φωλιά των Κου-κου κλήθηκε να σχολιάσει όσα ακούγονται για τις σχέσεις των πρωταγωνιστών.

Η ηθοποιός σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τα άτομα που τον πλήγωσαν από την σειρά: «Μπορεί ο Γιώργος να έχει κάποιο παράπονο. Για να το εκφράσει όλο αυτό προφανώς θα είχε κάποιο λόγο. Οπότε θα ρωτήσετε τον Γιώργο. Κάποια πράγματα τα ξέρω και δεν τα λες δημόσια. Όταν κάποιος σου προσφέρει κάτι με όλη του την καρδιά και με τη χαρά του, νομίζω ότι ναι οφείλεις να πεις ένα ευχαριστώ ή να του το δείξεις».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε. «Είμαι γεννημένη το 1974. Τώρα πια δεν ξέρω αν θα προσπαθούσα για δεύτερο παιδί. Καλό είναι να είναι πολύ κοντά αλλά δεν μας βγήκε. Μετά την ευτυχία χάσαμε ένα μωράκι και δυστυχώς τότε δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Το θεωρούσα δεδομένο και ήταν κάτι περίεργο και σοκαριστικό. Το κακό είναι ότι το είχα πει στη μικρή. Χάιδευε την κοιλιά μου, μου έλεγε «μαμά το μωράκι μας» και μετά ήταν σοκ για όλους. Στα παιδιά λες πάντα την αλήθεια. Ότι κάτι δεν πήγε καλά και ότι δεν έπρεπε να γεννηθεί αυτό το μωράκι και έφυγε από μόνο του».

από Σοφία Κωστάρα